Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Raul Rusescu a făcut din nou spectacol pentru Clinceni, cu Sepsi, sub privirile lui Rădoi. "Până voi pune stop, voi fi jucătorul echipei naţionale"

Raul Rusescu a făcut din nou spectacol pentru Clinceni, cu Sepsi, sub privirile lui Rădoi. "Până voi pune stop, voi fi jucătorul echipei naţionale"

Fotbal

Comentarii

Academica Clinceni a obţinut o victorie superbă, sâmbătă, pe teren propriu, în faţa revelaţiei Ligii 1, Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 2-0, graţie golurilor marcate de Chunchukov - min. 15 şi Raul Rusescu - min. 43.

Înaintea partidei, pe hârtie, Academica Clinceni era echipa mai slab cotată. Pe teren, lucrurile nu au stat deloc aşa. Formaţia lui Ilie Poenaru a marcat de două ori, a ratat o lovitură de la 11 metri prin Rusescu (32 de ani), dar a mai avut şi alte ocazii bune de a puncta.

"A fost o victorie muncită, o victorie meritată. Am făcut un meci foarte, foarte bun, atât defensiv, cât şi ofensiv. Ne-am creat ocazii, am marcat, puteam să mai marcăm. Important este că la sfârşit am ieşit victorioşi, am adunat încă trei puncte importante şi mă bucur pebntru lucrul ăsta. Mă bucur de fiecare antrenament, mă bucur de fiecare meci. Îmi face plăcere să fiu aici, am colegi buni şi foarte buni, am colegi care au încredere în mine şi asta mă bucură", a declarat Raul Rusescu, la finalul partidei.

La meci a fost prezent şi selecţionerul României, Mirel Rădoi. Nu este exclus ca Rusescu să se afle în vederile sale, mai ales după problemele pe care le are în atac naţionala. Florin Andone şi Claudiu Keşeru sunt accidentaţi, Denis Alibec şi George Puşcaş nu sunt titulari la echipele de club, iar Gabriel Iancu nu este un vârf veritabil. Rusescu a declarat că nu şi-a luat gândul de la tricolor.

"Am spus-o de multe ori, până voi spune stop, sunt jucătorul echipei naţionale şi de fiecare dată când voi fi chemat la echipa naţională mă voi prezenta cu mândrie şi responsabilitate", a completat Rusescu.

Fostul atacant al celor de la Unirea Urziceni şi FCSB a ratat şi o lovitură de la 11 metri, înainte de a marca golul doi. Acesta recunoaşte că a şutat slab, fiind ghicit de Roland Niczuly: "A fost un penalty foarte slab executat. Atâta tot. Voi marca pe următorul sunt convins de asta"

În urma acestui succes, Clinceni a urcat pe locul 5, cu 13 puncte, şi a început să spere la o calificare în play-off, la finalul sezonului regulat.

"Avem un grup bun, unit, de calitate şi ne dorim să câştigăm fiecare meci. Pentru asta muncim, pentru asta ne pregătim. Vrem să ajungem în elita fotbalului şi sper ca, la sfârşit, când se trage linie, să fim acolo", a conchis Rusescu.

VIDEO | Golul lui Raul Rusescu:

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare