Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Raul Rusescu după înfrângerea de la Viena: ”Sunt trist, dar avem şanse de calificare!”

Raul Rusescu după înfrângerea de la Viena: ”Sunt trist, dar avem şanse de calificare!”

FCSB

Comentarii

Formaţia FCSB a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 3-1 (2-0), de echipa Rapid Viena, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa. Raul Rusescu, unul dintre cei mai experimentaţi jucători ai roş albaştrilor a explicat ce s-a întâmplat în duelul tur cu echipa lui Ivan.

Raul Rusescu a intrat în repriza secundă la Viena şi a fost aproape de gol în duelul cu Rapid. Atacantul roş albaştrilor regretă ocaziile ratate de el şi coechipierii săi: ”Din păcate am ratat în repriza a doua foarte mult, deşi am început mult mai bine. A venit acel gol al lor, care după părerea mea n-ar fi trebuit să existe. Am avut şi două bare, dar iată că plecăm în retur de la 3-1 pentru adversar.”

Atacantul FCSB-ului crede că echipa sa păstrează şanse de califiacre în turul următor, dar că lucrurile trebuie să se schimbe puţin: ”Avem şanse de calificare. De când am revenit, prima repriză a fost mai mereu aşa şi-aşa, apoi totul se schimbă în partea a doua. Ar trebui să începem meciurile la fel de bine cum le terminăm.”

Experimentatul Rusescu îl sfătuieşte pe mai tânărul Florinel Coman să se relaxeze şi îi laudă calitatea. Coman a fost campionul ratărilor, având cel puţin două ocazii uriaşe în repriza secundă: ”Nu am ce să-i zic eu lui Florinel, important e să fie relaxat pentru că are calitate. El şi ceilalţi atacanţi ai noştri au calitate şi pot face diferenţa” spune Raul.

Fotbalistul în vârstă de 30 de ani nu a fost surprins de înfrângerea CFR-ului şi speră că fanii roş-albaştrilor îi vor ajuta pe el şi colegii săi să se califice: ”Mesajul către fani l-am transmis în repriza a doua, când am arătat că putem produce fotbal. Sunt optimist că având un stadion plin pe Naţional Arena ne putem califica. Nu cred că e vorba de noroc, până la urmă norocul ţi-l faci cu mâna ta. Nu e o surpriză înfrângerea CFR-ului pentru mine şi nu o văd ca o umilinţă. Dudelange a eliminat Legia, care nu e totuşi o echipă oarecare. Nu vreau să comentez mai multe, pentru că nu e treaba mea. Sunt trist pentru echipa mea şi asta este ceea ce contează pentru mine acum” a încheiat Rusescu intervenţia de la Pro X. 

Returul dintre FCSB şi Rapid Viena are loc săptămâna viitoare la Bucureşti

Afla mai multe despre: raul rusescufcsb 

viewscnt
Articole similare