Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Raul Rusescu pleacă la CFR?". Oficialul Academicii Clinceni, răspuns misterios despre zvonul anunţat de MM Stoica

"Raul Rusescu pleacă la CFR?". Oficialul Academicii Clinceni, răspuns misterios despre zvonul anunţat de MM Stoica

CFR Cluj

Comentarii

Team managerul Academicii Clinceni, Sorin Paraschiv, a comentat subiectul deschis de Mihai Stoica în privinţa lui Raul Rusescu.

Ce a răspuns Sorin Paraschiv când a fost întrebat despre Raul Rusescu

Oficialul Academicii Clinceni a analizat victoria cu 4-3 în faţa lui FC Botoşani şi a făcut referire şi la ultimele acuzaţii care le-au fost aduce jucătorilor: "Noi, dacă jucam aici pe terenul propriu toate meciurile, cred că puteam strânge mai multe puncte. Băieţii se simt foarte bine pe acest teren. E şi normal, este casa noastră. Sunt foarte mulţi jucători la final de contract, din punctul meu de vedere mi-aş dori să îi ţinem pe toţi. Am avut o echipă bună anul acesta, o echipă fantastică, o echipă care a făcut o performanţă imensă pentru Academica Clinceni. 

Atât timp cât suntem aici o echipă tânără, o echipă în conducere cu oameni care şi-au făcut treaba exact cum a trebuit, nu cred că s-a pus problema vreodată de intenţii necurate. 

Jucătorii au reacţionat pe reţelele de socializare, dar să ştiţi că nu au fost afectaţi. Până la urmă, asta e meseria lor, să joace. Asta e meseria lui Raul, să înscrie. A fost un marcator toată viaţa lui, în toată cariera lui. Nu a făcut deâct să îşi facă datoria pentru această echipă şi eu unul sunt foarte fericit", a declarat Sorin Paraschiv.

Apoi, oficialul Academicii Clinceni a fost întrebat dacă Raul Rusescu pleacă la CFR Cluj. Conducătorul a oferit un răspuns misterios: "Nu ştiu, vom vedea. Noi, conducerea, vom încerca să ne vedem săptămâna viitoare să vedem bugetul pentru anul viitor şi, dacă putem să păstrăm cât mai mulţi jucători din acest lot, eu unul aş fi foarte fericit"a adăugat Sorin Paraschiv. 

Oficialul FCSB, Mihai Stoica, a fost cel care a anunţat un zvon privind transferul lui Raul Rusescu la CFR Cluj, din vară. De asemenea, l-a acuzat pe atacantul că în meciurile cu campioana României a lasat-o mai moale.

  • 6 goluri şi 2 pase decisive în 28 de meciuri sunt cifrele lui Rusescu în acest sezon. 

Afla mai multe despre: sorin paraschivmihai stoicaraul rusescuraul rusescu cfr cluj 

viewscnt
Articole similare