Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Raul Rusescu poate semna cu un alt club din Liga 1. E prezent la antrenamentele echipei: "M-a rugat, m-a sunat"

Raul Rusescu poate semna cu un alt club din Liga 1. E prezent la antrenamentele echipei: "M-a rugat, m-a sunat"

Superliga

Comentarii

Antrenorul lui FC Voluntari, Liviu Ciobotariu, a anunţat că atacantul Raul Rusescu ar putea semna cu echipa din Ilfov, cu o singură condiţie.

Raul Rusescu poate rămâne în Liga 1

Unul dintre cei mai apreciaţi atacanţi de la FCSB, în ultimul deceniu, ar putea continua în Liga 1 şi în noul sezon. Raul Rusescu s-a despărţit în vară de Academica Clinceni, unde a jucat 30 de meciuri şi a marcat de şase ori. 

FC Voluntari l-a primit la antrenamente şi e interesată să semneze, pentru a întări atacul. Fostul golgheter al FCSB-ului a susţinut că acceptă, în cazul în care nu va primi o ofertă superioară din străinătate. 

Antrenorul lui FC Voluntari îl aşteaptă: "Raul Rusescu a venit să se antreneze cu noi. M-a rugat, m-a sunat. Raul este un jucător pe care l-am avut la Otopeni, ne cunoaştem de foarte mult timp. 

Dacă nu îşi găseşte echipă, este posibil să intre în calculele noastre. Mi-a spus <<Mister, am ceva de afară, însă dacă nu găsesc nimic, este posibil să luăm în calcul>>", a spus Liviu Ciobotariu. 

Tehnicianul a vorbit şi despre fundaşii centrali ai Rapidului, Draoş Grigore şi Cristian Săpunaru, care au fost de netrecut în acest start de campionat. Rapid nu a primit gol cu ei în echipă. 

"E un cuplu de fundaşi centrali cu mare experienţă şi asta se vede în jocul Rapidului. Rapid este o echipă de aprciat şi îi felicit. Nu au primit gol în 6 meciuri, deci o echipă foarte bună", a adăugat Liviu Ciobotariu.  

Afla mai multe despre: raul rusescufc voluntaritransfer raul rusescu 

viewscnt
Articole similare