Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Raul Rusescu revine în Liga 1. Atacantul se antrenează deja cu noua echipă

Raul Rusescu revine în Liga 1. Atacantul se antrenează deja cu noua echipă

Superliga

Comentarii

Raul Rusescu este la un pas să se transfere la FC Voluntari.

Rusescu revine în Liga 1

Unul dintre cei mai apreciaţi atacanţi de la FCSB, în ultimul deceniu, ar putea continua în Liga 1 şi în noul sezon. Raul Rusescu s-a despărţit în vară de Academica Clinceni, unde a jucat 30 de meciuri şi a marcat de şase ori.

Liviu Ciobotariu, antrenorul lui FC Voluntari îl aşteaptă: "Raul Rusescu a venit să se antreneze cu noi. M-a rugat, m-a sunat. Raul este un jucător pe care l-am avut la Otopeni, ne cunoaştem de foarte mult timp” mărturisea acum câtva săptămâni tehnicianul.

Potrivit Gsp.ro, atacantul aşteaptă doar ca FC Voluntari să-i poat găsi un loc pe lsita LPF ca să-l poată înregistra. Momentan, formaţia ilfoveană are toate locurile de pe listă ocupate.

Raul Rusescu este cotat în prezent la 450 de mii de euro. Fostul atacant de la FCSB are acum 33 de ani şi a mai jucat în cariera sa la Râmnicu Vâlcea, Unirea Urziceni, CS Otopeni, FCSB, Sevilla, Braga, Osmanlispor, Giresunspor sau Academica Clinceni. Rusescu are 9 selecţii şi un gol marcat pentru naţionala României. La FCSB a marcat 59 de goluri în 147 de meciuri şi a oferit 25 de pase decisive. Atacantul a strâns 7 meciuri pentru FC Sevilla şi alte 20 pentru Sporting Braga. În Turcia el a marcat de 29 de ori. 

Afla mai multe despre: raul rusescu 

viewscnt
Articole similare