Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Război civil la AC Milan! Zvonimir Boban va fi dat afară de clubul rossonero. Urmează Paolo Maldini?

Război civil la AC Milan! Zvonimir Boban va fi dat afară de clubul rossonero. Urmează Paolo Maldini?

AC Milan

Comentarii

Liniştea nu a durat mult la AC Milan. Dacă pe partea sportivă echipa este pe o traiectorie ascendentă, în interiorul clubului a început un adevărat război civil şi multe capete vor cădea.

În urmă cu doar câteva zile, Zvonimir Boban a ieşit public şi a declarat că Ivan Gazidis, preşedintele clubului, l-a contactat pe Ralf Rangnick, fostul antrenor de la RB Leipzig, fără să îl anunţe pe el sau pe directorul tehnic, Paolo Maldini. 

Boban a mai spus că acesta nu este stilul în care se fac lucrurile la Milan şi a cerut de urgenţă o întâlnire cu conducătorii clubului. Ieşirea lui Boban, care a fost adus în vară la Milan pentru a se ocupa de activităţile sportive ale clubului, îl va costa postul. 

Vito Angele, un reputat jurnalist italian, susţine că Elliott Management, fondul de investiţii care deţine AC Milan, a decis să îl dea afară pe fostul mare jucător. În acest context, presa din Italia relatează că în vară poate pleca şi Paolo Maldini, dacă patronatul va continua să îl susţină pe Ivan Gazidis. 

Zvonimir Boban a jucat timp de 10 ani la AC Milan, între 1991 şi 2001, câştigând patru titluri în Serie A şi trofeul UEFA Champions League în sezonul 1993-1994. 

Afla mai multe despre: ac milanboban 

viewscnt
Articole similare