Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Război deschis între FC Barcelona şi Atletico Madrid: ”Griezmann să se prezinte la reunirea lotului!” Comunicat foarte dur al ”colchonerilor”

 Război deschis între FC Barcelona şi Atletico Madrid: ”Griezmann să se prezinte la reunirea lotului!” Comunicat foarte dur al ”colchonerilor”

FC Barcelona

Comentarii

Josep Maria Bartomeu, preşedintele clubului FC Barcelona a susţinut o conferinţă de presă în care a confirmat discuţiile pentru Grizemann. Atletico Madrid a reacţionat printr-un comunicat la foarte scurt timp.

Bartomeu a afirmat într-o conferinţă de presă că a cerut permisiunea celor de la Atletico Madrid să discute cu Antoine Griezmann: ”Ieri am avut o discuţie la Madrid. Am vorbit cu oficialii lui Atletico şi i-am întrebat dacă este posibil să negociem pentru Griezmann. Primul nostru contact cu Antoine Griezmann a fost ieri. Nu eram până ieri optimist că va juca la noi” a spus Bartomeu.

La scurt timp distanţă, Atletico Madrid a ripostat dur printr-un comunicat de presă: ”La data de 14 mai, Antoine Griezmann i-a informat pe Miguel Angel Gil, Diego Pablo Simeone şi Andrea Berta că va părăsi echipa la finalul sezonului. Ulterior, Atletico a aflat că FC Barcelona şi jucătorul au ajuns la o înţelegere încă din luna martie, după manşa retur cu Juventus Torino. Trativele începuseră încă din luna februarie. Este adevărat că a avut loc o întâlnire între Miguel Angel Gil şi directorul executiv al Barcelonei, Oscar Grau, iar la acea discuţie acesta a cerut ca plata clauzei de reziliere, în valoare de 120 de milioane de euro, să fie amânată. Evident, răspunsul nostru a fost unul negativ, deoarece atât Barcelona cât şi jucătorul nu au tratat cu respect clubul Atletico şi suporterii lui. De aceea, Atletico a solicitat jucătorului, agentului său şi avocatului ca Griezmann să se prezinte la reunirea echipei şi să-şi respecte obligaţiile contractuale. Clubul Atletico Madrid îşi exprimă indignarea faţă de FC Barcelona pentru că l-a atras pe jucător să-şi încalce obligaţiile contractule cu echipa noastră, într-un moment în care Atletico Madrid era implicată în UEFA Champions League şi în lupta pentru titlu, chiar cu FC Barcelona. Este o încălcare a perioadelor în care este permis să se discute cu jucătorii şi a regulilor care guvernează integritatea acestui sport” a anunţat Atletico Madrid în comunicatul emis presei.

Anunţul oficial al transferului lui Griezmann se va face cel mai probabil săptămâna viitoare, mai scrie sursa citată, care susţine că atunci FC Barcelona va depozita la sediul La Liga suma de 120 de milioane de euro. Atletico Madrid este în deplină cunoştinţă de cauză de această situaţie,  scriu cei de la Don Balon.

În vara anului 2014, Griezmann a venit la Atletico de la Real Sociedad, pentru 30 de milioane de euro. Francezul a semnat un contract pe şase ani atunci. În 2018, el a încheiat o prelungire a contractului cu Atletico, valabilă până în vara anului 2023. De la 1 iulie, clauza de reziliere a înţelegerii atacantului de 28 de ani scade la 120 de milioane de euro, conform ultimului său contract.

Afla mai multe despre: antoine griezmannbarcelonaatletico madrid 

viewscnt
Articole similare