Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Război Guardiola - Mourinho. Un STAR de la Tottenham poate ajunge la Manchester City!

Război Guardiola - Mourinho. Un STAR de la Tottenham poate ajunge la Manchester City!

Premier League

Comentarii

Harry Winks este considerat la cei 23 de ani ai săi, unul dintre cele mai mari talente ale fotbalului britanic. Guardiola îl vrea la Manchester City!

Guardiola în război cu Mourinho. Bătălie pentru Harry Winks

Mijlocaşul crescut de Tottenham nu a fost printre protagonişti de la venirea lui Jose Mourinho, iar Pep Guardiola vrea să profite de acest context.

Fotbalistul născut la Hemel Hempstead şi-a prelungit în vară contractul cu Tottenham, dar City nu ţine cont de acest detaliu. Este gata să pună pe masă 80 de milioane de euro, o sumă care reprezintă dublul cotei fotbalistului în acest moment.

Harry Winks este internaţional englez şi a fost promovat la vârsta de 20 de ani la prima echipă de către Mauricio Pochettino. El joacă însă pentru Spurs din 2002, fiind unul dintre copiii crescuţi atât de bine în Academia Clubului. Winks are 16 meciuri in actuala stagiune de Premier League şi 20 de meciuri disputate în toate competiţiile pentru Tottenham. Cu Mourinho a fost însă titular în doar 3 meciuri disputate în campionat, iar cel de pe Old Trafford l-a scos practic din calculele portughezului. De la acel meci, primul pierdut de Jose Mourinho în Premier League ca antrenor al lui Spurs, Winks a mai jucat în total 70 de minute în 6 meciuri. O situaţie care nu-i place mijlocaşului englez, interesat şi el de oferta lui City.

O ofertă care momentan nu este oficială. Presa din Anglia scrie că interesul lui Guardiola pentru Winks este categoric, dar Manchester City nu a venit cu o ofertă concretă. Mourinho nu pare însă dispus să renunţe la Harry Winks, pe care l-a lăudat recent intr-o conferintă de presă. Accidentările din lot îi vor oferi acum mai multe şanse de joc mijlocaşului în vârstă de 23 de ani. Winks are 6 selecţii în naţionala Angliei şi 1 gol marcat.

Harry Kane OUT până în aprilie

Tottenham a anunţat că Harry Kane va fi supus unei intervenţii chirurgicale şi va reveni pe teren abia în luna aprilie.

Kane s-a accidentat la meciul cu Southampton, pierdut de Tottenham, scor 0-1, în campionatul Angliei. Internaţionalul englez a suferit o ruptură la coapsa stângă şi va fi indisponibil mai multe săptămâni.

După 21 de etape, Tottenham ocupă locul 6, cu 30 de puncte.

Afla mai multe despre: mourinhoguardiolawinks 

viewscnt
Articole similare