Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Război în Capitală! Lazio şi AS Roma se luptă pentru un jucător de la Real Madrid

Război în Capitală! Lazio şi AS Roma se luptă pentru un jucător de la Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Potrivit presei italiene, atât AS Roma, cât şi Lazio Roma sunt interesate de transferul lui Luka Jovic de la Real Madrid.

Atacantul sârb, Luka Jovic, ar putea ajunge în Serie A. Vârful care nu a convins la Real Madrid este dorit de cele două mari rivale din Roma, Lazio şi AS.

Calciomercato scrie că Real Madrid îl vinde pe Luka Jovic în vară, mai ales că pe Santiago Bernabeu sunt aşteptaţi Kylian Mbappe sau Erling Haaland.

Jovic este cerut acum de cele două formaţii din Capitala Italiei. Momentan, niciuna dintre cele două echipe nu a făcut o ofertă concretă pentru atacantul pe care Real Madrid l-a împrumutat la Eintracht Frankfurt.

În vârstă de 23 de ani, Jovic are acum o cotă de doar 20 de milioane de euro, deşi atunci când a fost transferat de Real Madrid, era deja cotat la 60 de milioane de euro.

În Bundesliga, de la revenirea sa la Eintracht, Jovic a marcat trei goluri şi a oferit o pasă decisivă în 12 meciuri în care a evoluat pentru Eintracht. Real Madrid a plătit pentru serviciile sale 63 de milioane de euro. 

Afla mai multe despre: lazioas romaluka jovic 

viewscnt
Articole similare