Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Război în Londra! Un fotbalist de la Chelsea este disputat de Tottenham şi Arsenal. Ce rol are Mircea Lucescu în posibilul transfer

Război în Londra! Un fotbalist de la Chelsea este disputat de Tottenham şi Arsenal. Ce rol are Mircea Lucescu în posibilul transfer

Chelsea

Comentarii

Football London anunţă un adevărat război în Capitala Angliei pentru semnătura unui fotbalist.

Este vorba despre Willian, starul brazilian de la Chelsea, care rămâne liber de contract din vară. Acesta este dorit atât de Arsenal Londra, cât şi de Tottenham Hotspur, două dintre rivalele locale ale formaţiei antrenate acum de Frank Lampard.

Deşi are mai multe oferte pe adresa sa, brazilianul ar fi tentat să joace din nu sub comanda lui Jose Mourinho, antrenor alături de care a evoluat deja la Chelsea.

Cotat la 22.5 milioane de euro, mijocaşul are 114 meciuri sub conanda portughezului, 15 goluri şi 14 pase decisive. Doar cu Mircea Lucescu, Willian a jucat mai mult: 221 de meciuri! Willian are 69 de selecţii pentru naţionala ţării sale şi 9 goluri marcate.

Mircea Lucescu i-a schimbat cariera! Legendarul antrenor român îi recomandă acum lui Willian să semneze cu Juventus

Willian Borges da Silva are 31 de ani şi a ajuns la Chelsea de la Anzhi Makhachkala. Fotbalistul adus în Europa de Mircea Lucescu are peste 300 de meciuri pentru The Blues şi a stârnit intersul mai multor echipe puternice din Europa, printre care Bayern Munchen, Juventus Torino şi chiar Paris Saint Germain.

Într-un interviu acordat recent presei din Italia, Mircea Lucescu, omul care l-a transferat la Şahtior Doneţk, mărturisea că este momentul ca Willian să schimbe "aerul londonez" şi crede că cea mai bună opţiune pentru al ar fi un transfer la Juventus, campioana Italiei. 

Afla mai multe despre: willianmircea lucescu 

viewscnt
Articole similare