Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Război în toată regula la Dinamo! Nu mai este cale de împăcare între Dănuţ Lupu şi Florin Prunea: "Dă-ţi demisia!"

Război în toată regula la Dinamo! Nu mai este cale de împăcare între Dănuţ Lupu şi Florin Prunea: "Dă-ţi demisia!"

Dinamo București

Comentarii

Cele două legende ale câinilor continuă să îşi trimită public replici acide. Dănuţ Lupu a ieşit din nou la atac, după înfrângerea de la Botoşani, într-o intervenţie pentru prosport.ro.

Iar Prunea a fost din nou ţinta fostului internaţional după ce în urmă cu două săptămâni cei doi au avut alte contre dure. 

"Eu nu îmi dau seama ce este în mintea lui Negoiţă. Omul ăsta chiar nu realizează cui a putut să îi dea pe mână Dinamo? Acest Prunea ne umple pe toţi de penibil şi văd că el nu îşi asumă nimic. Devenim penibili rău de tot. Prunea, băiatule, ce naiba mai stai la Dinamo? Chiar nu îţi este ruşine? Nu ai pic de demnitate în tine? L-ai aruncat din barcă pe Neagoe la prima strigare şi l-ai adus pe Uhrin" s-a dezlănţuit Lupu.  

Iar acuzele nu se opresc aici. 
 
"Crezi că nu ştiu ce vrăjeli le-ai băgat în cap la unii suporteri? Cum crezi că se simţea Geană când te vedea la televizor ce spui şi cum vorbeşti de Uhrin? Ai profitat de omul ăla că este bolnav doar ca să te pui tu bine cu suporterii pentru că ştiai că ei nu îl înghiţeau pe Neagoe. Apoi ai adus tot felul de jucători care nu au pic de valoare. Dă-ţi demisia dacă ai demnitate! Dacă Negoiţă nu realizează că Prunea duce Dinamo în cap, atunci Dinamo o să mai stea alţi trei ani în play-out. Îmi pare rău că spun acest lucru, dar asta este realitatea. Prunea se agaţă de scaun doar pentru salariul ăla mare pe care îl are la Dinamo. Nu mă interesează că o să îi sară unul sau altul în apărare, dar dacă dinamoviştilor adevăraţi le place în ce hal a ajuns Dinamo cu Prunea la conducere, atunci ne merităm soarta” a încheiat atacul fostul internaţional din Ştefan cel Mare. 
 
 

Afla mai multe despre: pruneadinamocontrenegoiţălupu 

viewscnt
Articole similare