Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Război în trei pentru semnătura starului de la Manchester City. Prima ofertă: contract pe cinci ani şi salariu mărit!

Război în trei pentru semnătura starului de la Manchester City. Prima ofertă: contract pe cinci ani şi salariu mărit!

Manchester City

Comentarii

FC Barcelona, Bayern şi Real Madrid sunt interesate de transferul lui Leroy Sane (24 de ani), fotbalistul lui Manchester City care a suferit o accidentare gravă în vară, chiar înainte de startul sezonului din Premier League.

Deşi părea aproape de transferul la Bayern Munchen, Sane a rămas pe loc pentru că s-a accidentat în ultimul moment. Chiar şi după accidentare, bavarezii au continuat să-l dorească pe mijlocaşul german transferat de Pep Guardiola de la Schalke 04, dar se pare că acum există concurenţă aspră pentru transferul lui Sane.

Deşi presa din Germania anunţase că Bayern a renunţat la transferul său, acum Bild scrie că Bayern nu s-a răzgândit în totalitate în ceea ce-l priveşte pe Sane. Concret, conform sursei citate, directorul sportiv de la Bayern, Hasan Salihamidzic, s-a întâlnit la Munchen cu reprezentanţii lui Leroy Sane şi i-au propus acestuia un contract pe cinci ani şi un salariu mai mare decât cel încasat în prezent de fotbalist la Manchester.

Totuşi, mai scrie Bild, FC Barcelona şi Real Madrid sunt şi ele interesate de aducerea lui Sane, chiar dacă acesta n-a mai jucat de mult şi e accidentat în continuare, şi că granzii din Spania "merg la război" pentru a obţine semnătura fotbalitului cu un potenţial foarte mare de creştere. Totuşi, având în vedere oferta înaintată de Bayern, Sane nu va fi uşor de adus în Spania.



Cotat la 100 de milioane de euro de Transfermarkt, Sane s-a accidentat după doar 13 minute jucate în Supercupa Angliei din vara trecută, Manchester City - Liverpool, câştigată la penalty-uri de trupa lui Pep Guardiola. De atunci, n-a mai jucat deloc pentru "cetăţeni" şi, practic, a ratat transferul la Bayern, care-l voia încă de atunci.

În 134 de minute strânse la Manchester City, Leroy Sane a marcat de 39 de ori şi a pasat decisiv de 45 de ori.

  • 2021 e anul în care expiră contractul dintre Manchester City şi Leroy Sane
  • 50 de milioane de euro a plătit City pentru aducerea lui Sane, în 2016, de la Schalke 04

Afla mai multe despre: leroy sanetransferbayernfc barcelonareal madrid 

viewscnt
Articole similare