Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Război înainte de meciul direct. Real Madrid vrea să transfere un jucător de la City! ”Este senzaţional!”

Război înainte de meciul direct. Real Madrid vrea să transfere un jucător de la City! ”Este senzaţional!”

Real Madrid

Comentarii

Conform cotidianului BILD, Real Madrid şi FC Barcelona se luptă pentru un tânăr extrem de talentat de la Manchester City.

Pe numele său complet, Jamie Bynoe-Gittens, puştiul nu spune încă prea multe în lumea mare a fotbalului europan. Are doar 15 ani, dar reputata publicaţie germană BILD scrie că Real Madrid şi FC Barcelona, cei doi coloşi din La Liga, se luptă pentru a-i convinge familia lui Gittens să-l transfere pe copil.

Asemănător ca stil de joc cu Jadon Sancho, fotbalist pierdut foarte uşor de Manchester City în dauna Borussiei Dortmund, Jamie Bynoe-Gittens este descris de către unul dintre antrenorii săi de la Academie: ”Este senzaţional cu mingea la picior. Când va progresa şi din punct de vedere fizic, nu văd nicio metodă prin care poate fi oprit. La 15 ani este o bestie”.

De remarcat că puştiul a debutat deja la Naţionala U17 a Angliei şi a făcut deja pasul spre echipa Under 18 a lui Manchester City, acolo unde coechipierii săi au cel puţin doi ani mai mult ca el.

Barcelona şi Real Madrid vor să-l transfere deja, scrie BILD, care notează că şi forţele din Germania, Bayern şi Borussia Dortmund îl urmăresc pentru un transfer. Interesant este că Manchester City şi Real Madrid se vor întâlni în meci direct în Liga Campionilor, vineri de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 1. 

Afla mai multe despre: jamie bynoe-gittens 

viewscnt
Articole similare