Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Război" înaintea meciului cu Lazio de la Roma I Mihai Stoica, mesaj pe contul de Facebook: "Pe ei, Talpane"

"Război" înaintea meciului cu Lazio de la Roma I Mihai Stoica, mesaj pe contul de Facebook: "Pe ei, Talpane"galerie foto

FCSB

Comentarii

Delegaţia FCSB a decolat astăzi spre Roma, acolo unde joi, de la ora 20:00, va avea loc manşa retur cu Lazio, din şaisprezecimile Europa League. Partida va putea fi urmărită în direct la Telekom Sport 1 cu live şi faze VIDEO pe telekomsport.ro.

MM Stoica a postat o fotografie cu un bilet de la meci, pe care scrie "Lazio - Steaua Bucarest" şi mesajul "Pe ei, Talpane", făcând referie la procesul dintre Gigi Becali şi Armata pentru marca Steaua, unde juristul clubului Florin Talpan a fost implicat în mod direct.

 Nu au făcut deplasarea spre Capitala Italiei trei jucători: Denis Alibec, Ionuţ Larie şi Gabi Enache, ultimul puternic criticat de patron după remiza cu Dinamo, scor 2-2.

În acelaşi timp, vor fi prezenţi la Roma portarul Cristian Bălgrădean şi mijlocaşul Mihai Pintilii. Primul nu are drept de joc după ce n-a fost inclus pe lista UEFA, în timp ce al doilea este suspendat.

Afla mai multe despre: mihai stoicatalpanscandalsteauafcsb 

viewscnt
Articole similare