Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Război intern la United din cauza unui jucător! Solksjaer îl vrea plecat, patronul îl consideră următorul Pele

Război intern la United din cauza unui jucător! Solksjaer îl vrea plecat, patronul îl consideră următorul Pele

Manchester United

Comentarii

Manchester United a ratat UEFA Champions League şi va juca doar în Europa League sezonul viitor, iar Ole Gunnar Solksjaer începe să îşi pregătească strategia pentru stagiunea viitoare pentru a evita ruşinea din acest moment, iar de aici se poate naşte un adevărat conflict cu cei care deţin clubul din Manchester.

Publicaţia Irish Mirror susţine că tehnicianul norvegian în vârstă de 46 este hotărât să scape de Anthony Martial, francezul care a avut probleme şi cu precedentul manager de la United, Jose Mourinho. La fel ca şi Solskjaer, şi portughezul era nemulţumit de cum se prezenta fotbalistul la antrenamente şi în meciuri. 

Totuşi francezul poate sta liniştit pentru că are imunitate, venită chiar de la unul dintre cei care deţin clubul englez. Joel Glazer, unul dintre patronii americani ai lui United, îl vede pe Martial "noul Pele", iar francezul este fotbalistul său favorit de la echipa pe care o patronează.

NICI MOURINHO NU A REUŞIT 

La fel ca Solskjaer, Mourinho a vrut şi el să îl vândă pe Martial, dar fără rezultat. Aşadar, norvegianul ar trebui să se împace de acum cu ideea că nu poate renunţa la serviciile celui care i-a costat pe cei de la United 60 de milioane de euro în 2015, atunci când a fost transferat de la AS Monaco. 

La sfârşitul lunii ianuarie, Martial a semnat prelungirea contractului până în 2023. În sezonul abia încheiat, francezul în vârstă de 23, care este apreciat la 60 de milioane de euro de site-ul transfermarkt, a jucat 27 de meciuri pentru United în Premier League şi a reuşit să înscrie 10 goluri. 

Afla mai multe despre: anthony martialmanchester united 

viewscnt
Articole similare