Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Război între două glorii ale lui Dinamo: "Îl rog să nu mai sune pentru că nu voi mai răspunde" De la ce a porit totul

Război între două glorii ale lui Dinamo: "Îl rog să nu mai sune pentru că nu voi mai răspunde" De la ce a porit totul

Dinamo București

Comentarii

Ionel Dănciulescu a luat atitudine şi i-a răspuns dur lui Dănuţ Lupu după declaraţiile date de acesta din urmă în ultima perioadă.

Actualul director sportiv din Ştefan cel Mare a fost deranjat să vadă cum Dănuţ Lupu are mereu intervenţii menite să pună într-o lumină proastă clubul alb-roşu. Într-o reacţie oferită pentru gsp.ro, Dănciulescu i-a transmis un mesaj fostul său coleg:

"Îl voi respecta toată viaţa, dar nu înţeleg aceste atacuri, mai ales că mă sună non-stop în legătură cu echipa. Îl înţeleg cumva pentru că ştiu de la nea Mircea Rednic că a dorit să fie director sportiv atunci când eu nu mai eram la Dinamo. Am convenit cu cei din conducere că trebuie să fim la un club cu un alt mod de a face lucrurile, aşa că l-aş ruga pe Dănuţ Lupu să ia atutdine atunci când cineva vorbeşte de Dinamo dacă e un dinamovist atât de mare pe cât susţine. În acelaşi timp, îl rog să nu mă mai sune pentru că nu voi mai răspunde. Şi să se întrebe de ce nea Mircea nu îi răspunde la telefon. Să mă ierte acum nea Mircea că dau din casă, dar nu se mai poate” a precizat Ionel Dănciulescu. 

Iată unul dintre motivele supărării lui Dănciulescu. 

https://www.telekomsport.ro/video-sfat-pentru-rednic-eu-asa-faceam-in-locul-lui-ironia-lui-danut-lupu-18819942

 

Afla mai multe despre: dănciulesculupurednicdinamoatacuri 

viewscnt
Articole similare