Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Război între giganţi! Bayern Munchen poate transfera un jucător cu peste 200 de meciuri la Real Madrid

Război între giganţi! Bayern Munchen poate transfera un jucător cu peste 200 de meciuri la Real Madrid

Bayern Munchen

Comentarii

Potrivit ibericilor, Bayern Munchen este foarte interesată de transferul lui Lucas Vazquez de la Real Madrid.

Aflat pe final de contract cu Real Madrid, Lucas Vazquez poate ajunge la Bayern Munchen, susţine presa spaniolă.

Dorit şi de AC Milan, dar şi de cluburi din Premier League, Vazquez a refuzat ultima propunere salarială a madrilenilor. Potrivit cotidianului AS, Bayern Munchen este una dintre posibilele destinaţii ale fotbalistului format în La Fabrica.

AS susţine că Bayern a contactat deja agenţii fotbalistului şi că jucătorul se arată încântat de ideea de a schimba un nume uriaş din Europa precum Real Madrid, pentru un alt colos, actuala campioană a Europei, Bayern Munchen.

Ar putea fi răspunsul bavarezilor la posibilul transfer al lui David Alaba pe Santiago Bernabeu. Austriacul se află exact în aceeaşi situaţie ca Lucas Vazquez, iar presa spaniolă crede că Alaba va ajunge în cele din urmă la Real Madrid.

Lucas Vazquez are 29 de ani şi a ajuns la Real Madrid în 2007. Între 2014 şi 2015 a jucat pentru Espanyol, apoi a revenit la Real Madrid, unde a fost solicitat de antrenorul de la acea vreme, Rafael Benitez. Internaţional spaniol din 2016, Vazquez are 237 de meciuri pentru Real Madrid şi 26 de goluri marcate. Este un excelent jucător de lot şi o soluţie viabilă pe mai multe posturi. Este cotat în prezent la 15 milioane de euro. 

Afla mai multe despre: lucas vazquez 

viewscnt
Articole similare