Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Război între giganţi! Juventus şi Arsenal se bat pentru un fotbalist de top de la Bayern Munchen

Război între giganţi! Juventus şi Arsenal se bat pentru un fotbalist de top de la Bayern Munchen

Bayern Munchen

Comentarii

Jerome Boateng poate pleca de la Bayern Munchen. Juventus şi Arsenal sunt echipele interesate de transferul său.

Jerome Boateng poate lăsat Bayern Munchen pentru Premier League sau Serie A. Arsenal şi Juve se bat pentru el

Conform celor de la Sky Germania, Jerome Boateng a devenit o prioritate pentru Mikel Arteta, tehnicianul echipei Arsenal Londra. Juventus sta de asemenea la pândă şi caută o soluţie pentru a-l transfera pe fundaşul bavarezilor.

Boateng vrea să plece de la Bayern, iar interesul în jurul său este major. Tehnicianul Hansi Flick a explicat pentru Kicker: "Sunt mereu clar şi deschis când vine vorba de el. Am vorbit deschis cu el despre multe chestiuni importante. Cu Wolfsburg a intrat şi a avut ceva probleme la început, dar apoi şi-a arătat valoarea. Până la urma este decizia sa, dar trebuie să ştie ce face şi să o facă, cât mai repede" a anunţat tehnicianul.

Arsenal este dispusă să ofere 15 milioane de euro in iarnă pentru Boateng, după ce "tunarii" au considerat mult prea piperat preţul solicitat de RB Leipzig pentru Dayot Upamecano. Juventus ar fi şi ea interesată de transferul lui Boateng, scrie presa din Italia, dar momentan nu a înaintat vreo ofertă concretă pentru german. Jerome este dorit la Torino de antrenorul Maurizio Sarri.

 

Afla mai multe despre: jerome boatengarsenaljuventus 

viewscnt
Articole similare