Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Război" între granzi pentru una dintre noile senzaţii din fotbalul mondial: Arsenal vs. Bayern! Bavarezii au pus deja banii pe masă

"Război" între granzi pentru una dintre noile senzaţii din fotbalul mondial: Arsenal vs. Bayern! Bavarezii au pus deja banii pe masă

Bayern Munchen

Comentarii

E "război" între cluburile mari pentru semnătura lui Dayot Upamecano (21 de ani), tânărul fundaş francez care a atras atenţia cu prestaţiile sale solide de la RB Leipzig. "Wonderkid-ul" e una dintre revelaţiile liderului surpriză din Bundesliga, iar Bayern Munchen a intrat deja pe fir. Pentru semnătura lui Upamecano, bavarezii se vor lupta cu Arsenal, londonezii avându-l de mai mult timp pe radar apărător.

Mai multe surse din Germania, printre care Sky Sports, Bild şi TZ scriu despre faptul că Bayern Munchen e interesată de transferul lui Dayot Upamecano, care ar fi o achiziţie grozavă pentru defensiva slabă a bavarezilor. Arsenal îl are şi ea pe listă pe Upamecano, pe care au încercat să-l transfere şi în vara lui 2019, iar acum e de aşteptat să revină cu o nouă ofertă.

Christian Falk, jurnalist la Bild, Manuel Bonke, reprezentantul TZ, dar şi cei de la SkySports scriu despre interesul campioanei din Germania pentru Upamecano. Francezul a fost oferit clubului în 2016, însă directorul sportiv de atunci, Michael Reschke, a refuzat oferta. Acum, Bayern e gata să ofere 40 de milioane de euro pentru a-l transfera pe Dayot Upamecano.

 — Transfer News Live (@DeadlineDayLive) January 23, 2020

Contractul lui Dayot Upamecano cu RB Leipzig expiră în 2021 şi nu există niciun semn că ar urma o prelungire.

  • 20 de meciuri şi un assist are Dayot Upamecano în cont în toate competiţiile acestui sezon pentru RB Leipzig
  • 50 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Upamecano, conform specialiştilor de la site-ul transfermarkt.com

Afla mai multe despre: dayot upamecanobayernarsenaloferta 

viewscnt
Articole similare