Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Război între rivale. Inter şi Juventus se luptă pentru fotbalistul din Premier League

Război între rivale. Inter şi Juventus se luptă pentru fotbalistul din Premier League

Inter Milano

Comentarii

Potrivit presei internaţionale, atât Internazionale Milano cât şi Juventus sunt interesate de transferul belgianului Timothy Castagne

Fundaşul dreapta belgian de la Leicester a trezit interesul celor doi granzi din Serie A. El este evaluat în prezent la 28 de milioane de euro de site-ul de specialitate, transfermarkt.com.

Inter şi Juve îl vor pe Timothy Castagne de la Leicester

Potrivit La Derniere Heure, Inter şi Juventus sunt interesate de achiziţionarea jucătorului belgian, care pare că nu s-a integrat încă în Anglia, la Leicester.

Timothy Castagne a fost achiziţionat de la Atalanta pentru 20 de milioane de euro, în vara lui 2020. Jucătorul crescut de Genk a impresionat în Serie A, acolo unde a bifat 75 de meciuri, a marcat cinci goluri şi a oferit şapte pase decisive.

Juventus a mai fost interesată de Timothy Castagne, dar în cele din urmă, jucătorul a ajuns în Premier League. Pe de altă parte, pentru Leicester, Castagne a marcat de două ori şi a oferit patru pase decisive în 41 de meciuri disputate din iulie 2020, până în prezent.

Fundaş dreapta la origini, Timothy Castagne poate juca atât ca mijlocaş de bandă dreapta, cât şi în flancul opus. Este internaţional belgian şi a jucat până acum de 16 ori pentru prima reprezentativă, marcând de două ori.

Inter sau Juventus ar trebui să plătească o sumă apropiată de 30 de milioane de euro pentru a-l aduce înapoi în Serie A.

Afla mai multe despre: timothy castagne 

viewscnt
Articole similare