Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Război între rivali! Barca a ales înlocuitorul lui Suarez, dar trebuie să se lupte cu Real Madrid pentru semnătura sa

Război între rivali! Barca a ales înlocuitorul lui Suarez, dar trebuie să se lupte cu Real Madrid pentru semnătura sa

FC Barcelona

Comentarii

La 32 de ani, Luis Suarez este gata să o părăsească pe Barcelona. Campioana Spaniei îi pregăteşte deja înlocuitor şi l-ar fi găsit în Austria.

Luis Suarez este gata să plece de la FC Barcelona la finalul sezonului. Campioana Spaniei l-a anunţat deja pe uruguayan că nu va mai conta pe serviciile sale, susţine Goal.com care anunţă şi numele înlocuitorului său. Este vorba despre norvegianul Haaland, un jucător de profil diferit, dar pe care îl doreşte mai toată Europa.

Al doilea nume de pe listă ar fi Lautaro Martinez, preferat şi de Lionel Messi, coechipierul său de la echipa naţională. Norvegianul este în schimb mai ieftin, urmând a o costa pe FC Barcelona 30 de milioane de euro.

Pentru semnătura lui Haaland, Barca va trebui să ducă un război la baionetă cu Real Madrid, marea sa rivală. Gruparea blanco este şi ea interesată de serviciile vârfului norvegian, care îndeplineşte toate criteriile vizate de clubul de pe Bernabeu: valoros, tânăr şi cu un viitor extraordinar în faţă.

Erling Haaland are numai 19 ani şi măsoară 1.94 metri. Este cotat la 30 de milioane de euro, iar în actuala stagiune a marcat de 26 de ori în 18 meciuri. Fotbalistul norvegian este şi golgheter în UEFA Champions League, acolo unde a marcat 7 goluri în primele patru meciuri ale sezonului pentru RB Salzburg.

Afla mai multe despre: real madridfc barcelona 

viewscnt
Articole similare