Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Război între UTA Arad şi Răzvan Burleanu: „Nu îi recomand să meargă acolo! Dacă îl prind ăia.. au vrut să-l nenorocească!”

Război între UTA Arad şi Răzvan Burleanu: „Nu îi recomand să meargă acolo! Dacă îl prind ăia.. au vrut să-l nenorocească!”

Superliga

Comentarii

Florin Prunea a dezvăluit că între UTA Arad şi Răzvan Burleanu există un război de la distanţă de care puţini ştiu.

Conform celor spuse de Prunea, Burleanu nu ar fi agreat la UTA. Totul ar fi pornit când arădenii erau în Liga 2 şi îşi doreau promovarea în prima diviză.

„Mă uitam la atmosfera de la Arad şi mă gândeam cât s-a chinuit Burleanu şi FRF să nu promoveze UTA. Au avut 13 puncte avans şi le-au înjumătăţit punctele spre sfârşitul campionatului, ca să ajute alte echipe să promoveze.

Altă explicaţie nu ai! Cu siguranţă, a fost premeditat! Nu-i recomand să meargă acolo. Dacă îl prind ăia… ce bannere sunt împotriva lui. Mă gândeam ce echipă au vrut să nenorocească, dar au avut tăria să meargă până la capăt”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

  • 8500 de spectatori au fost prezenţi la meciul dintre UTA şi FCSB.

Ce a spus Basarab Panduru despre meciul UTA - FCSB:

UTA Arad a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul disputat, duminică, pe teren propriu cu echipa FCSB, în etapa a III-a a Ligii I. Ubbink a deschis scorul pentru gazde în minutul 20. FCSB a egalt în ultimele minute prin Ianis Stoica în minutul 90.

Expertul Telekom Sport, Basarab Panduru a comentat la finalul partidei de la Arad rezultatul final al meciului şi a conchis că FCSB a avut noroc cu remiza obţinută în faţa celor de la UTA: ”Nu ştiu dacă e un rezultat corect. Mi se pare un noroc chior să bagi un copil în teren, când nimic nu justifica introducerea sa, şi el să-ţi aducă un punct cu concursul portarului Iacob care până atunci a apărat foarte bine. Nu meritau, cu toate că jocul s-a deschis în repriza a doua, dar cu toate astea, cred că UTA merita victoria” a explicat Panduru la finalul partidei, în exclusivitate, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: uta aradrazvan burleanufcsb 

viewscnt
Articole similare