Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Război la Craiova! S-a înjurat cu spectatorii şi a fost cu greu oprit să nu sară la bătaie. Cine este ”rebelul” care s-a aprins în timpul meciului cu Farul

Război la Craiova! S-a înjurat cu spectatorii şi a fost cu greu oprit să nu sară la bătaie. Cine este ”rebelul” care s-a aprins în timpul meciului cu Farul

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova a bifat al doilea eşec consecutiv în Superligă, 1-2 cu Farul, iar oltenii au început să tremure pentru un loc de cupă europeană.

Trupa patronată de Mihai Rotaru nu a jucat rău împotriva campioanei en-titre, însă erorile din compartimentul defensiv şi ocaziile mari de gol irosite au făcut ca Farul să plece cu cele trei puncte din Bănie.

În acest moment, Universitatea Craiova este pe locul trei în Superligă, cu 31 de puncte, două mai multe decât Farul.

Fanii olteni au ajuns la capătul răbdării cu fostul atacant al naţionalei!

Fără doar şi poate, unul dintre cei mai slabi olteni de pe gazon a fost Jovan Markovic. Atacantul născut la Belgrad a ratat, din nou, din toate poziţiile şi a fost huiduit de tot stadionul în minutul 55, când a fost înlocuit de Andrei Ivan.

Conform Fanatik, Markovic a avut un schimb dur de replici cu fanii de la VIP şi susţinătorii  de la tribuna a doua, pe care i-a ameninţat că îi va bate după ce va părăsi gazonul. Sursa citată susţine că Jovan Markovic a fost cu greu oprit să nu urce în tribună pentru a se certa cu fanii olteni.

În acest sezon, Jovan Markovic a marcat şase goluri în 33 de meciuri şi  a reuşit să livreze două pase decisive. Cota sa de piaţă este estimată de Transfermarkt la 1.000.000 de euro.

Ce a declarat Dragoş Bon, antrenorul interimar al Craiovei, după meci

”Suntem trişti, nu am reuşit să atingem obiectivul pe care ni l-am propus, să luăm cele trei puncte. Am primit al doilea gol. A fost copilăresc. E foarte greu să primeşti gol în ultimele secunde. Jucătorii şi-au pierdut din încredere.

Am început mai bine a doua repriză. Nu am avut deloc luciditate la finalizare. Am avut nişte ocazii de unu-la-unu cu portarul. E dezamăgire mare. Farul ne bate, din nou, pe Ion Oblemenco şi ne doare.

Am primit acel gol din fază fixă. Azi cred că ne-am creat mai multe ocazii ca în alte partide. Ca atacant, atunci când ai oportunităţi şi nu marchezi, e normal să ai frustrări.

Sper să îşi găsească luciditatea şi să marcheze. El şi-a creat ocazii. Dacă ne aducem aminte meciul din Cupă cu Oţelul, Markovic a creat singura noastră ocazie.

Este greu. Mitriţă este motorul echipei. Când Mitriţă e apt 100%, Universitatea Craiova îşi domină adversarii. Trebuie să ţinem cont că am întâlnit cu o echipă bună şi ne-am creat ocazii foarte mari.

Doare că sunt trei înfrângeri la rând. Se pierd puncte importante în clasament. Trebuie să strângem rândurile şi să mergem mai departe. Trebuie să arătăm atitudine şi să avem luciditate pe teren.”, a spus Dragoş Bon la finalul partidei.

Afla mai multe despre: jovan markovicuniversitatea craiovasuperliga 

viewscnt
Articole similare