Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Război pe piaţa transferurilor! CFR a pus ţinta pe jucătorul dorit şi de FCSB: "E interesant, un fotbalist special!"

Război pe piaţa transferurilor! CFR a pus ţinta pe jucătorul dorit şi de FCSB: "E interesant, un fotbalist special!"

Superliga

Comentarii

CFR Cluj şi FCSB vor continua lupta din acest sezon şi pe piaţa transferurilor. Dincolo de oamenii doriţi de ambele formaţii din tabăra rivală (Omrani, Alibec sau Budescu), cele două echipe ar putea avea o ţintă comună în pauza competiţională: transferul mijlocaşului Florentin Matei, care a evoluat în a doua parte a sezonului la Astra.

Împrumutat de giurgiuveni de la Rijeka, Florentin Matei a avut evoluţii apreciate în tricoul Astrei, iar FCSB a fost prima echipă care şi-a manifestat interesul pentru un transfer, în chiar ultima zi a campionatului, prin vocea patronului Gigi Becali.

Intrat în direct la Telekom Sport, preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, a vorbit la superlativ despre Florentin Matei, lăsând să se înţeleagă că noua campioană a româniei e interesată de mijlocaşul de 25 de ani, chiar dacă negocierile în vederea unui transfer nu au fost încă demarate.

"E un jucător interesant, un jucător special. E dribleur, are pase, serviciu foarte bun. Nu am avut însă discuţii nici cu el, nici cu Astra. Noi avem o listă în lucru, din care fac parte şi jucători români, dar şi străini.

Avem un buget de transferuri care va fi mai mare decât în campionatul trecut. Suma nu e fixă, ci în funcţie de ce vom dori să aducem. E posibil să luăm un jucător de două milioane sau trei jucători pentru această sumă şi să ne acoperim mai multe posturi"
, a declarat Iuliu Mureşan la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florentin mateicfr clujfcsbtransfer 

viewscnt
Articole similare