Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Război pentru Haaland! După ce Realul a făcut o propunere pentru norvegian, Chelsea a venit cu o ofertă mai mare

Război pentru Haaland! După ce Realul a făcut o propunere pentru norvegian, Chelsea a venit cu o ofertă mai mare

Transferuri

Comentarii

Unul dintre cele mai mari transferuri ale verii viitoare începe să ia contur. Deşi are o clauză de reziliere ce intră în vigoare în 2022, mai multe cluburi fac oferte pentru Haaland încă de acum, în speranţa că vor putea ajunge la o înţelegere cu tânărul înaintea contracandidatelor la semnătura sa. Real Madrid ar fi făcut deja o ofertă lui Dortmund, dar Chelsea a venit cu una mai mare, pentru a convinge clubul să o respingă pe cea a ”los blancos”.

Licitaţia pentru Haaland a început deja, deşi peste un an orice club ar putea să îl ia pentru aceeaşi sumă de bani, una mult mai mică oricum decât cele oferite acum. Însă, aceasta este calitatea jucătorului, iar declaraţia impresarului său, Mino Raiola, a convins marile echipe ale lumii să înceapă cu ofertele. Italianul a susţinut că doar 10 cluburi şi-l pot permite pe Haaland şi îi pot oferi platforma să crească, după dezvoltarea sa la Dormund.

Cum îi va strica Chelsea afacerea Realului

Conform Diario Gol, Real Madrid l-ar dori pe norvegian, din pricina faptului că Mbappe pare inaccesibil pentru spanioli, la momentul actual. Însă, Chelsea este pregătită să îi strice afacerea lui Florentino Perez, ”albaştrii” având mult mai multe fonduri la dispoziţie decât ”los blancos” şi fiind dispuşi să cheltuie cât e nevoie pentru a îl aduce pe Haaland pe Bridge.

În tabăra londonezilor, lucrurile nu au început tocmai bine stagiunea aceasta. Frank Lampard a fost demis după o serie de rezultate slabe, iar, deşi Tuchel a ajutat echipa să îşi revină, ”albaştrii” sunt în continuare în afara locurilor de Liga Campionilor. Veniri importante din vară, precum Havertz sau Ziyech, au eşuat să aibă impactul dorit, iar noul tehnician se gândeşte deja la îmbunătăţirile ce pot fi făcute în următoarea perioadă de transferuri.

Astfel, conducerea clubului lui Abramovic a luat deja contactul cu reprezentanţii lui Haaland şi e pregătită să îi ofere un salariu de aproape 20 de milioane pe an, mult peste sumele pe care le-ar putea atinge Real Madrid. Mai mult, jucători precum Giroud şi Ziyech sunt aşteptaţi să plece, deşi al doilea de abia a venit, cu scopul de a face loc pentru colosalul salariu al tânărului norvegian. În orice caz, în vara aceasta, viitorul lui Haaland, pentru cel puţin următorii câţiva ani, ar putea fi decis.

Afla mai multe despre: haalandchelseareal madrid 

viewscnt
Articole similare