Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Război total în fotbalul mare! După ce i l-a luat pe Neymar, PSG pregăteşte o altă lovitură grea Barcelonei

Război total în fotbalul mare! După ce i l-a luat pe Neymar, PSG pregăteşte o altă lovitură grea Barcelonei

Transferuri

Comentarii

PSG a realizat în această vară cel mai costisitor transfer din istorie, achitând clauza de reziliere a brazilianului Neymar, în valoare de 222 de milioane de euro. A fost o mutare care a şocat lumea fotbalului, inclusiv pe şefii clubului catalan, care nu se gândeau că atacantul ar dori să părăsească echipa de pe Camp Nou.

Neymar a fost ademenit însă cu un proiect grandios la Paris, iar printre lucrurile promise de şefii qatarezi se numără şi aducerea lui Coutinho. Conform presei spaniole, şefii lui PSG au înteţit negocierile cu agenţii jucătorului de la Liverpool, care a fost cât pe ce de a se transfera la Barcelona în această vară. 

Mutarea nu s-a concretizat, după ce Liverpool şi Barcelona nu s-au înţeles asupra sumei de transfer, însă catalanii nu şi-au luat gândul de la starul brazilian. Urmează un nou asalt în perioada de mercato din iarnă, iar lupta va fi extrem de dură, parizienii făcând tot posibilul pentru a-i confirma aşteptările lui Neymar.

Dorit de Neymar

De altfel, însuşi Neymar se implică în realizarea acestui transfer, brazilianul încercând să-şi convingă conaţionalul să vină la Paris de fiecare dată când cei doi se întâlnesc la echipa naţională. La fel s-a întâmplat şi în această săptămână, iar în debutul anului viitor putem avea parte de un nou megatransfer în fotbalul internaţional.

Rămâne de văzut însă şi care va fi suma corectă în viziunea şefilor lui Liverpool, care refuzau în vară 150 de milioane de euro de la Barcelona în schimbul brazilianului. Coutinho a marcat trei goluri în şase meciuri oficiale disputate pentru Liverpool în acest sezon.

Afla mai multe despre: neymarcoutinhopsgbarcelonamercato 

viewscnt
Articole similare