Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Război total în Oltenia! Unul dintre cei mai buni jucători din sezonul actual al Ligii 1, la un pas să semneze cu echipa lui Mihai Rotaru! Fotbalistul e şi pe lista lui Mititelu

Război total în Oltenia! Unul dintre cei mai buni jucători din sezonul actual al Ligii 1, la un pas să semneze cu echipa lui Mihai Rotaru! Fotbalistul e şi pe lista lui Mititelu
Comentarii

Mihai Rotaru îşi doreşte să aducă titlul în Bănie şi a pus ochii pe unul dintre atacanţii care au rupt porţile în Liga 1.

Acum, Universitatea Craiova ar fi ajuns la un acord cu Cephas Malele, atacantul lui FC Argeş, echipă care a fost aproape să joace barajul din play-out. Oltenii au avut un final de sezon greu, iar şansele de a câştiga campionatul au dispărut după ce trupa lui Rotaru a înregistrat 4 înfrângeri consecutive. Marinos Ouzounidis a mai reparat situţia dificilă în care se află echipa după succesul în faţa celor de la FCSB, dar chiar şi aşa, oltenii riscă să pieardă locul 3 în faţa celor de la Sepsi. 

Atacantul eleveţian care a uimit pe toată lumea la FC Argeş ar fi primul transfer puternic pe care Universitatea Craiova îl va face, potrivit ProSport. Vârful ar fi ajuns la un acord cu oltenii, şi va semna în perioada următoare, dacă nu va interveni ceva. Potrivit sursei citate, de Malele ar fi interesată şi rivala din oraş, FC U Craiova. Trupa lui Adrian Mititelu a revenit pe prima şcenă a fotbalului românesc şi are planuri măreţe pentru sezonul următor. 

Impresarul eleveţianului ar fi cerut un comision destul de consistent, iar jucătorul va avea un salariu pe măsură, urmând sa devină cel mai bine platit fotbalist din lotul Craiovei. 

Malele a ajuns la FC Argeş în toamna lui 2020. În cele 30 de meciuri jucate, el a înscris 18 goluri şi a oferit 4 pase decisive. 

 

Afla mai multe despre: mihai rotaru 

viewscnt
Articole similare