Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Război total între rivale! Manchester City şi Manchester United se luptă pentru acelaşi jucător din Premier League

Război total între rivale! Manchester City şi Manchester United se luptă pentru acelaşi jucător din Premier League

Manchester United

Comentarii

Declan Rice (West Ham United) a trezit atât interesul lui Manchester City, cât şi interesul lui Manchester United.

anchester United vrea să-l transfere pe Declan Rice de la West Ham United, dar are o concurenţă cât se poate de serioasă.

Cotat la 60 de milioane de euro, mijlocaşul în vârstă de 22 de ani este dorit şi de marea rivală din Manchester, dispusă să facă un efort financiar pentru a-i face pe plac lui Josep Guardiola, un mare admirator al mijlocaşului.

Fotbalistul mai are trei ani de contract cu West Ham United, care nu vrea să accepte o ofertă mai mică de 70 de milioane de euro.

Manchester United i-ar putea convinge pe cei de la West Ham să plătească o sumă mai mică pentru internaţionalul englez, pentru că oficialii diavolilor sunt dispuşi să-l lase din nou pe Jesse Lingard la West Ham, dar să-l cedeze şi pe Daniel James. Pe de altă parte, City este gata să achite suma dorită de ”ciocănari”, dar în două tranşe, susţine presa din Anglia.

Deşi are origini irlandeze, Rice a debutat în naţionala Angliei în 2019 şi a strâns până acum 15 selecţii şi un gol. La cei 22 de ani ai săi, are deja 130 de meciuri în Premier League.

Afla mai multe despre: declan ricemanchester unitedmanchester city 

viewscnt
Articole similare