Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Război total la CCA: Vassaras a fost trădat, dar s-a răzbunat crunt. ”A vrut să-i ia locul lui Vassaras” | EXCLUSIV

Război total la CCA: Vassaras a fost trădat, dar s-a răzbunat crunt. ”A vrut să-i ia locul lui Vassaras” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

La Comisia Centrală a Arbitrilor se duce în tăcere o luptă aprigă pentru putere.

Mulţi ar vrea să fie în postura actualului şef de la CCA, Kyros Vassaras, să taie şi să spânzure totul în arbitrajul românesc, însă grecul pare bine ancorat în sistem şi se ţine cu ambele braţe de scaun.

Invitat în cadrul emisiunii ”SportCast cu Sile”, de la Orange Sport, fostul arbitru FIFA între 2010 şi 2020, Marius Avram, a vorbit fără perdea despre situaţia actuală de la CCA.

Alexandru Deaconu a vrut să fie şef la CCA?

Marius Avram a vorbit despre situaţia în care Alexandru ”Brichetă” Deaconu a ajuns, după ce a încercat să-i sufle postul de şef la CCA prietenului său de până atunci, Kyros Vassaras.

Grecul a aflat, iar efectul a fost cel aşteptat de toată lumea: Alexandru Deaconu, scos pe termen nedeterminat din camera decizională. A fost eliminat din Comisia Centrală a Arbitrilor şi a rămas doar şef la VAR, unde superiorul său este tot Kyros Vassaras.

Iată cum a decurs dialogul dintre Silviu Tudor Samuilă şi Marius Avram, la ”SportCast cu Sile”:

Silviu Tudor Samuilă: ”Ai vedea o luptă între Haţegan şi Deaconu pentru şefia CCA?”.

Marius Avram: ”Între oamenii ăştia, de acolo, există o luptă permanentă”.

Silviu Tudor Samuilă: ”Aaaa, înţeleg că Deaconu cu Vassaras nu mai au nicio treabă”.

Marius Avram: ”Nu mai au treabă, adică îl ţine la distanţă pe Alexandru Deaconu. L-a exclus din CCA pentru că, în ciuda prieteniei dintre ei, Deaconu a vrut să-i ia locul. Aşa se aude. Atunci, Vassaras l-a exclus.

Iar el a rămas acolo, şeful VAR-ului. Îţi dai seama ce se întâmplă acum în arbitrajul românesc? Avem unul care e şeful CCA şi unul care conduce VAR-ul. Nu tehnic, că ăla e la Ligă.

Când se întâmplă o anomalie, lipsă de comunicare, scandal între VAR şi arbitru, cine este cel care trebuie să intervină şi să le explice oamenilor cum trebuia făcut: Vassaras sau Deaconu?”.

Silviu Tudor Samuilă: ”Depinde cine e arbitrul”.

Marius Avram: ”În bătaia dintre Deaconu şi Vassaras, grecul face totul. E fact-totum, el vorbeşte cu arbitri, face delegările, face totul. Deaconu nu mai face absolut nimic. De fapt, greşesc: primeşte telefoanele de la teren când nu merge cablul. Şi atunci el sună la Ligă şi anunţă. Şeful VAR-ului”.

Afla mai multe despre: kyros vassarasalexandru deaconumarius avramsportcast cu sile 

viewscnt
Articole similare