Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Război TOTAL la FCSB. Becali nu renunţă şi îl ameninţă pe Planic: "Hai să vedem unde va ajunge el". Avertisment pentru CFR şi Craiova

Război TOTAL la FCSB. Becali nu renunţă şi îl ameninţă pe Planic: "Hai să vedem unde va ajunge el". Avertisment pentru CFR şi Craiova

FCSB

Comentarii

Înainte meciului cu Gaz Metan, disputat la finalul săptămânii trecute, Bogdan Planic a refuzat să se mai prezinte la antrenamente şi a cerut rezilierea contractului, susţinând că nu şi-a primit banii la timp din partea lui Gigi Becali.

Patronul celor de la FCSB a recunoscut că nu va renunţa prea uşor la războiul pe care îl are cu Bogdan Planic şi le-a avertizat şi pe rivalele din Liga I, CFR Cluj şi Universitatea Craiova, care sunt interesate de aducerea fundaşului central sârb.

"Nu e vorba de ambiţie sau de răutate aici. Trebuie să înţeleagă oamenii că nu putem să venim când vrem, e vorba de respectarea contractului. Dacă nu dăm exemple, pleacă toţi. Planic va fi dat exemplu, el trebuie să plătească clauza de zece milioane de euro. Eu ştiu că s-a primit la zi salariul. A luat două luni, e adevărat, bani de la statul român. Noi nu am încălcat legea.

În plus, o să întrebe judecătorul: <<Tu ai muncit alea două luni?>>. L-ar lua pe Planic CFR sau Craiova, dar n-au curaj. Dacă pleacă, i-am făcut notificări, i-am dat şi penalitate... Acum gata, la revedere. Acum mergem să vedem cine are dreptate. Nu mai există cale de întoarcere de când am făcut egalul cu Gaz Metan. El mi-a prejudiciat societatea cu mai multe zeci de milioane. Un om care batjocoreşte un club şi batjocoreşte oameni... Să vedem unde o să ajungă el. Acum o să cerem suspendarea lui" , a declarat Gigi Becali la Pro X.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare