Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Războinicul George Ţucudean, fericit după cel de-al treilea său titlu: "Le port noroc echipelor"

Războinicul George Ţucudean, fericit după cel de-al treilea său titlu: "Le port noroc echipelor"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a cucerit, duminică, al patrulea titlu de campioană a României din istorie, după ce a învins, pe teren propriu, echipa FC Viitorul, deţinătoarea trofeului, cu scorul de 1-0 (1-0), în ultima etapă a play-off-ului Ligii I. Golul victoriei a fost marcat de Djokovici, în minutul 43. Clujenii au mai câştigat campionatul în ediţiile 2007/2008, 2009/2010 şi 2011/2012.

George Ţucudean a ajuns la trei titluri câştigate cu trei echipe diferite, însă nu a reuşit să rămână lider solitar în clasamentul golgheterilor, pe care l-a încheiat la egalitate cu Harlem Gnohere, fiecare marcând câte 15 goluri. 

"Mă bucur foarte mult că am realizat acest lucru. Le port noroc echipelor care se bat la titlu. Habar n-am dacă am ieşit golgheter, nu ştiu ce s-a întâmplat în celălalt meci. Noi depindeam strict de noi. După două decizii proaste, am luat două decizii bune. Mă bucur că am câştigat un nou titlu" - a spus George Ţucudean la Telekom Sport. 

"Sunt foarte fericit. Mi s-a îndeplinit un vis. Ăsta a fost obiectivul meu de când am venit la CFR. Mă simt foarte bine, toată munca nu a fost în zadar. Am demonstrat că suntem cea mai bună şi cea mai unită echipă. Mister a ştiut să ne motiveze la fiecare meci" - a spus Cristi Manea la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: tucudeancfr clujliga 1cristi manea 

viewscnt
Articole similare