Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Războiul FCSB - CFR continuă! MM: "Mint de îngheaţă Someşul!" Mesaj special pentru Iuliu Mureşan

Războiul FCSB - CFR continuă! MM: "Mint de îngheaţă Someşul!" Mesaj special pentru Iuliu Mureşan

Superliga

Comentarii

Derby-ul CFR - FCSB, scor 1-1, a trecut, însă schimburile de replici dintre cele două tabere continuă. Ultima "directă" îi aparţine lui Mihai Stoica.

Oficialul FCSB îi acuză într-o postare pe Facebook pe rivalii echipei sale că "mint de îngheaţă apele" în ceea ce priveşte disponibilitatea de a aduce arbitri străini la meciurile din play-off.

Mai mult, acuzat de Iuliu Mureşan că "nu are onoare", după ce în trecut anunţa că se retrage din fotbal dacă o altă echipă din România va mai atinge performanţele Unirii Urziceni în Liga Campionilor (8 puncte în faza grupelor), Mihai Stoica a explicat de ce consideră că nu şi-a încălcat promisiunea.

CFR Cluj a strâns 10 puncte în faza grupelor în sezonul 2012-2013, cu două mai multe decât obţinea Unirea Urziceni cu Dan Petrescu antrenor, în sezonul 2009-2010.

"Cei de la CFR mint de îngheaţă Someşul referitor la arbitrii străini. Eu am redat întocmai ce mi-a spus Valeriu Argăseală, care e om serios.

Pentru Iuliu Mureşan:0 am spus că mă retrag dacă mai face cineva 8 puncte în grupele UCL. Îmi menţin declaraţia. Ei n-au făcut 8. Au făcut 10. Unde nu m-am ţinut de cuvânt?
", e mesajul postat de Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbcfrunirea urziceni 

viewscnt
Articole similare