Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzbunare după perioada la FCSB! Adrian Petre a anunţat la ce echipă din Liga 1 revine. Transferul căruia îi spune "da"

Răzbunare după perioada la FCSB! Adrian Petre a anunţat la ce echipă din Liga 1 revine. Transferul căruia îi spune "da"

FCSB

Comentarii

Atacantul care aparţine de FCSB, dar care e împrumutat în Serie B, la Cosenza, Adrian Petre (22 de ani), a recunoscut că nu are resentimente după perioada petrecută la echipa lui Gigi Becali. De asemenea, internaţionalul român U21 a dezvăluit şi numele echipei pentru care şi-ar dori să joace în România.

Atacantul plecat la începutul sezonului de la FCSB încearcă să-şi relanseze cariera în liga a doua din Italia. Adi Petre a fost împrumutat de Gigi Becali la Consenza, dar românul nu a impresionat pentru italieni. Echipa sa e pe loc retrogradabil, iar el nu s-a impus în primul 11. Mai mult, a prins doar 183 de minute în Serie B, iar viitorul său e incert. 

Adrian Petre ar accepta transferul la UTA Arad după perioada la FCSB

Adrian Petre a luat o decizie crucială atunci când a acceptat să revină în România şi a părăsit-o pe Esbjerg, din Danemarca. La FCSB nu s-a acomodat, a intrat în dizgraţia lui Gigi Becali, dar nu ar refuza o revenire în Liga 1, mai devreme sau mai târziu. 

Atacantul care mai are trei ani de contract cu FCSB şi-ar dori să joace, din nou, pentru UTA Arad, echipa la care s-a făcut cunoscut. În 2017, atunci când Esbjerg l-a cumpărat, Adi Petre a fost dorit şi de FCSB, dar a ales transferul în străinătate: "Cu siguranţă mă voi intoarce la UTA Arad, am spus de atâtea ori că de acolo mi-aş dori să mă retrag", a recunoscut Adrian Petre. 

În această perioadă, UTA Arad a făcut mai multe transferuri şi s-a despărţit de jucători, pentru a contura un lot pe placul lui Laszlo Balint. Cel mai important transfer este cel al lui Liviu Antal, fostul fotbalist de la CFR Cluj sau Oţelul Galaţi. 

De asemenea, UTA a mai adus un brazilian şi un lituanian de naţională. 

Adrian Petre a jucat în 16 meciuri la FCSB şi a marcat de trei ori, dar pe Gigi Becali nu l-a impresionat: "Nu regret nimic din ce am făcut, cu atât mai mult că am venit la FCSB, am întâlnit oameni minunaţi şi colegi foarte buni. Singurul fapt pe care îl regret e că n-am reuşit să mă impun şi să petrec mai mult timp la FCSB", a mai spus atacantul care încă aparţine de FCSB.

Ce se întâmplă cu Adi Petre. Atacantul criticat de Gigi Becali poate reveni la FCSB

"Este un băiat foarte sensibil, care are nevoie să simtă încrederea celor din jurul său. Sunt sigur că va veni şi timpul său, dar eu sunt cel care trebuie să-l fac să se simtă important", declara antrenorul lui Cosenza, Roberto Occhiuzzi, în urmă cu două luni, despre Adrian Petre. 

În mai puţin de jumătate de an, împrumutul atacantului român în Italia expiră, iar, teoretic, Adrian Petre revine în Liga 1, la FCSB, cu care mai are contract până în 2024. Internaţionalul U21 ar avea şansa de a reintra în echipa de start, într-un moment în care Sergiu Buş şi Alexandru Buziuc nu au convins. 

De asemenea, Cosenza l-ar putea cumpăra în schimbul a 250.000 de euro, după ce i-a plătit FCSB-ului 50.000 de euro pentru împrumut. 

 

 

Afla mai multe despre: fcsbadrian petreadrian petre fcsbadi petre fcsbadi petre cosenzaadrian petre italiagigi becalifcsb gigi becalitransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare