Experiențe împreună.
You are here:

Răzbunare pentru ce a făcut Şumudică. Numele greu de la CFR Cluj, anunţ despre plecare: "Mă transfer. Există interes"

Răzbunare pentru ce a făcut Şumudică. Numele greu de la CFR Cluj, anunţ despre plecare: "Mă transfer. Există interes"

CFR Cluj

Comentarii

Zona centrală din atacul lui CFR Cluj s-a aglomerat odată cu venirea lui Denis Alibec. E de aşteptat ca internaţionalul român, unul dintre jucătorii preferaţi ai lui Marius Şumudică, să fie noul titular. Deja, unul dintre ceilalţi atacanţi nu a exclus varianta unui transfer în această vară, întrucât "există interes".

Campioana României a făcut transferuri, pentru a-i asigura lui Marius Şumudică un lot echilibrat. În Gruia au venit Tahiri, Bouhenna, Rodriguez, Cristiano, Graovad, Rusu, Meleke, iar lovitura a fost dată cu Denis Alibec, împrumutat de la Kayserispor până la finalul sezonului. 

Gabriel Debeljuh, gânduri de plecare de la CFR Cluj: "Este posibil să mă transfer în timpul verii"

"Eu cred că Debeljuh o să rămână în umbra lui Omrani. Acum, dacă va veni şi Alibec, cu relaţia dintre Şumudică şi Alibec, va rămâne în umbra celor doi", a susţinut fostul mijlocaş al naţionalei României, George Florescu. De la începutul acestui sezon, noul antrenor a mizat pe Billel Omrani în atac, în timp ce croatul a fost rezervă. 

Într-un interviu acordat presei din Croaţia, Gabriel Debeljuh a recunoscut că plecarea sa de la CFR Cluj e posibilă, mai ales că există interes pentru atacantul de 24 de ani venit de la Hermannstadt, în schimbul a 250.000 de euro. În plus, venirea lui Alibec reprezintă o piedică în privinţa titularizării sale. 

"Este bine la Cluj, şi în România în general. Mai ales acum că măsurile au fost relaxate şi în mod normal se poate merge în oraş pentru cină. Noi, jucătorii, trebuie totuşi să fim testaţi înainte de fiecare meci, chiar dacă suntem vaccinaţi. În ceea ce mă priveşte, există interes, am şi ambiţii, aşa că, dacă vine oferta potrivită, este posibil să mă transfer transfer în timpul verii. Doar dacă va fi un pas înainte în cariera mea", a declarat Debeljuh pentru Sportske.jutarnji.hr.

"Vrea să facă un pas înainte în cariera sa", au mai titrat jurnaliştii croaţi. 

Debeljuh a fost cel care a salvat-o pe CFR Cluj de ruşine în Europa. Croatul a marcat două goluri în Gibraltar, după ce campioana României a fost condusă cu 1-0, în prima repriză cu Lincoln. 

"Este greu să intri în Liga Campionilor, aşa că imperativul nostru este Liga Europeană. Dar asta nu înseamnă că jucăm fără presiune. Există întotdeauna presiune. În cea de-a treia rundă de calificări, ne aşteaptă mai bine duelul dintre Slovan şi Young Boys. Nu va fi uşor, dar vom încerca să mergem cât mai departe posibil", a adăugat atacantul de la CFR Cluj. 

  • 13 goluri, 5 pase decisive şi 48 de meciuri sunt cifrele lui Debeljuh în tricoul campioanei Ligii 1. 

viewscnt
Articole similare
Fanii Simonei Halep au luat foc și-l consideră vinovat pe soțul tenismenei pentru...