Experiențe împreună.
You are here:

Răzvan Burleanu a anunţat data la care s-ar putea relua Liga 1! Planul preşedintelui FRF

Răzvan Burleanu a anunţat data la care s-ar putea relua Liga 1! Planul preşedintelui FRF

Liga 1

Comentarii

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, este încrezător că meciurile din Liga 1 s-ar putea relua pe 13 iunie, conform unui plan întocmit.

Când revine Liga 1

FRF a stabilit un protocol medical, pe care echipele sunt nevoute să-l respecte, pentru ca partidele să se desfăşoare fără vreun pericol pentru reprezentanţii cluburilor. De asemenea, Răzvan Burleanu a anunţat planul pentru perioada următoare: „În momentul de faţă suntem sub incidenţa unui protocol medical din data de 15 mai. Cluburile profesioniste din România, la cele din Liga I şi o parte din Liga 2, sunt deja în cantonamente şi respectă acest protocol medical. Vrem să demonstrăm că putem să ne ţinem de acest plan, aşteptând permisiunea ca de la 1 iunie să putem să intrăm în antrenamente colective. 

Apoi urmează meciuri amicale. Pe 13 iunie putem să începem competiţia, fără spectatori în primă fază. Pentru noi, meciurile fără spectatori reprezintă o stare de urgenţă. Ceea ce înseamnă că este o soluţie doar pe termen scurt şi nicidecum o soluţie viabilă pentru viitorul fotbalului. Suntem singura federaţie care a propus un protocol medical, care a fost apreciat la nivel guvernamental şi ne dorim să fim un exemplu”, a declarat Răzvan Burleanu pentru Agerpres.

Şase cluburi au luat banii, dar nu vor să ofere nimic în schimb

Şase cluburi din play-out-ul Ligii 1 au cerut să nu se mai joace meciurile care au mai rămas, deşi au încasat toţii banii pe care îi aveau de primit din drepturile TV, pentru acest sezon. Poli Iaşi, Viitorul, Hermannstadt, Clinceni, Chindia şi FC Voluntari au trimis o adresă către LPF, în care au cerut ca meciurile din play-off să nu se mai joace.

Directorul general al EAD, Orlando Nicoară, care deţine drepturile TV ale Ligii 1, a oferit o primă reacţie în acest sens.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe