Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Burleanu a ironizat-o pe FCSB chiar în timpul conferinţei de presă! De la ce a pornit totul

Răzvan Burleanu a ironizat-o pe FCSB chiar în timpul conferinţei de presă! De la ce a pornit totul

FCSB

Comentarii

Dan Petrescu a câştigat trei titluri consecutive cu CFR Cluj, între 2018 şi 2020.

Campioana conduce detaşat clasamentul din Liga I şi in acest sezon competiţional. Are un avans mare faţă de FCSB care ocupă locul doi în clasament cu 43 de puncte. 

Având in vedere situaţia din clasament, Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, i-a ironizat pe roş-albaştri la conferinţa de presă. 

"Cred că FCSB ar trebui să facă tot ce este posibil ca Dan Petrescu să ajungă la echipa naţională, dacă îşi doresc să aibă o şansă mai facilă de a câştiga titlul", a spus Răzvan Burleanu, la ultima conferinţă de presă.

Burleanu aşteaptă răspunsul de la Dan Petrescu! Ultimul termen este 20 decembrie. 

"Nu a existat o ofertă financiară pentru Dan Petrescu, ci doar o propunere, pentru ca echipa naţională să se califice la următorul turneu final. El îşi doreşte să sprijine naţionala, dar trebuie să aibă o discuţie cu clubul. Noi am discutat despre strategie, jucători. Până pe 20 decembrie, lucrăm cu un singur scenariu, Dan Petrescu. Nu am discutat despre durata contractului.

Dacă Dan Petrescu va fi următorul selecţioner, vă va spune durata. Cel mai mult contează îndeplinirea unui obiectiv de performanţă, trebuie să fim prezenţi la următorul turneu final", a spus Răzvan Burleanu, în cadrul unei conferinţe de presă. 

  • 600.000 de euro este clauza de reziliere pe care o are Dan Petrescu la CFR Cluj

Răzvan Burleanu a dezvăluit motivul pentru care nici nu vrea să audă de clauza de reziliere a lui Dan Petrescu: ”Nu se pune problema de ordin financiar”

Afla mai multe despre: fcsbrăzvan burleanudan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare