Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Burleanu a vorbit despre organizarea turneului final U21: ”Meciul de deschidere se va juca pe Arena Naţională” Ce a spus despre accederea sa în Consiliul FIFA

Răzvan Burleanu a vorbit despre organizarea turneului final U21: ”Meciul de deschidere se va juca pe Arena Naţională” Ce a spus despre accederea sa în Consiliul FIFA

FRF

Comentarii

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a susţinut joi o conferinţă de presă în care a vorbit despre mai multe subiecte de actualitate.

Preşedintele FRF a vorbit despre organizarea turneului final rezervat reprezentativelor de tineret. El a subliniat că România este prima ţară care organizează un astfel de turnul pentru a doua oară şi a vorbit despre obiectivele generaţiei de la U21: ”E un mare succes pentru România şi totodată o oportunitate unică de a ne menţine pe harta ţărilor care organizează evenimente sportive majore. Suntem prima ţară care reuşeşte să găzduiască CE de tineret pentru a doua oară. România va găzdui două din cele patru grupe, una la Bucureşti, una la Cluj Napoca. Meciul de deschidere va avea loc la Bucureşti, pe Arena Naţională.  Înseamnă totodată şi o calificare automată a naţionalei de U21. Obiectivul care a fost deja trasat acestei generaţii este obţinea calificării din nou la Jocurile Olimpice, Paris 2024, dar să şi putem să lărgim cât mai mult baza de selecţie pentru prima reprezentativă” a explicat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, într-o conferinţă de presă.

Alegerea sa în Consiliul FIFA a fost un alt subiect pe care Burleanu l-a atins în conferinţa de presă susţinută joi: ”Nu aş vrea să vedem accederea mea în Consiliul FIFA ca o realizare personală, ci ca o performanţă pentru România. Este o oportunitate unică pentru ţara noastră de a juca un rol important în diplomaţia sportivă. Este pentru prima oară când România va avea un reprezentant în cadrul forului internaţional fotbalistic de la afilierea din 1923. Este o victorie şi pentru toţi cei care m-au susţinut din 2014 până în prezent şi este un răspuns totodată pentru cei care au căpuşat fotbalul românesc. Şi se pare că unii şi-ar mai dori să o facă şi astăzi. Răspunsul e unul simplu - se poate în România şi fără să fi corupt. Suntem patru candidaţi pe patru locuri, ceea ce înseamnă că va fi doar o formalitate” a mai spus preşedintele FRF.

Afla mai multe despre: răzvan burleanu 

viewscnt
Articole similare