Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Burleanu, anunţ de ultimă oră despre naturalizarea lui Gnohere: ”Păcat că are 30 de ani”. Ce a decis FRF

Răzvan Burleanu, anunţ de ultimă oră despre naturalizarea lui Gnohere: ”Păcat că are 30 de ani”. Ce a decis FRF

Echipa națională

Comentarii

Răzvan Burleanu a vorbit despre posibilitatea ca Harlem Gnohere să fie convocat la echipa naţională a României. Dorit de Cosmin Contra, ”Bizonul” trebuie să treacă printr-o procedură clară pentru a dobândi cetăţenia română.

Răzvan Burleanu a declarat că vârsta nu-l face pe Gnohere să fie o miză atât de mare, dar că Federaţia Română de Fotbal va face tot ce e posibil ca ”Bizonul” să poată fi convocat la echipa naţională de Cosmin Contra.

Gnohere are vreo 30 de ani în momentul de faţă. În primul rând, e şi o procedură prin care ca stat poţi să acorzi cetăţenia română. Aşadară, Contra trebuie să ia în calcul şi acest lucru, că cetăţenia nu poţi să i-o acorzi de pe o zi pe alta unui jucător.

În niciun caz nu poţi să-l iei pe Gnohere pentru meciurile din luna septembrie, asta e clar. Păcat că are 30 de ani. Dacă avea 22, cu siguranţă ar fi fost o miză mult mai mare. Dacă un antrenor îşi va dori un anumit jucător, cu siguranţă că noi vom face tot ce putem pentru ca acel jucător să evolueze. Aşa am făcut şi în cazul lui Postolachi”, a spus Răzvan Burleanu.

DESPRE DEBUTUL ÎN LIGA NAŢIUNILOR

Trebuie să începi cu dreptul, mai ales că vom debuta în Liga Naţiunilor, în acest nou format competiţional gândit şi implementat de UEFA, chiar în faţa Muntenegrului. Sper ca de data asta vom şi câştiga, lucru pe care nu l-am făcut la ultimele calificări”, a punctat preşedintele FRF.

Afla mai multe despre: gnohereechipa nationalaburleanucontra 

viewscnt
Articole similare