Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Burleanu atrage atenţia conducerii CFR-ului după demiterea lui Şumudică: ”În astfel de situaţii, imaginea fotbalului are de suferit”

Răzvan Burleanu atrage atenţia conducerii CFR-ului după demiterea lui Şumudică: ”În astfel de situaţii, imaginea fotbalului are de suferit”

CFR Cluj

Comentarii

În cadrul unei conferinţe de presă susţinută luni, Răzvan Burleanu a atras atenţia conducerii CFR-ului despre felul în care a procedat cu demiterea lui Şumudică

Marius Şumudică s-a despărţit de CFR Cluj după nici măcar trei luni la conducerea clubului. Deşi a câştigat toate meciurile din campionat, prestaţia echipei în cupele europene a fost deplorabilă. După ce şi-a criticat public jucătorii, antrenorul a pierdut vestiarul şi a fost înlăturat după eliminarea din play-off-ul Europa League.

În locul său va fi reinstaurat Dan Petrescu, tehnician ce va reveni în Gruia la mai puţin de un an de la plecare. Schimbările din cadrul echipei au cauzat un întreg scandal, care s-a soldat cu o bătaie după returul cu Steaua Roşie. Imagini cu pumnii şi picioarele aruncate în Gruia au fost surprinse de un jurnalist sârb, iar acestea au apărut în mediul online.

Răzvan Burleanu atrage atenţia conducerii CFR-ului după demiterea lui Şumudică

Răzvan Burleanu a avertizat CFR-ul că nu mai poate scăpa situaţia de sub control astfel. preşedintele FRF-ului susţine că îşi doreşte să aibă o discuţie cu conducerea ardelenilor, în mod special despre felul înc are s-a procedat cu înlocuirea lui Şumudică.

"Îmi doresc un dialog cu reprezentanţii clubului CFR. Aş recomanda cluburilor şi antrenorilor să fie mult mai ateţi la rezilierea unui contract. Când apare o astfel de situaţia, imaginea clubului şi a fotbalului în general are de suferit", a declarat Burleanu.

Afla mai multe despre: cfr clujmarius şumudicărăzvan burleanu 

viewscnt
Articole similare