Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Burleanu e optimist: "Ne putem califica!" Motivul pentru care preşedintele FRF se bucură că am picat cu Spania

Răzvan Burleanu e optimist: "Ne putem califica!" Motivul pentru care preşedintele FRF se bucură că am picat cu Spania
Comentarii

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, s-a declarat optimist în urma tragerii la sorţi a grupelor pentru Campionatul European din 2020.

"Ne-am dorit foarte mult să evităm Germania din urna a doua şiSerbia din urna a treia. Nu e nici cea mai uşoară grupă, dar nici cea mai grea. E o grupă de nivel mediu, cu trei echipe de nivel apropiat.

Ibrahimovic nu mai e de mult. Nu a fost nici la Euro. Şi Suedia şi Norvegia au făcut două turnee foarte bune de Liga Naţiunilor. Distanţele sunt, însă, foarte lungi şi vom avea probleme cu calendarul.

Cu nordicii ne-am descurcat mai bine decât cu ţările din Balcani. Trebuie şi cred că ne putem califica! Ne-am dori ca ultimul meci să fie în Feroe. Sper să putem sărbători din nou calificarea. Ne bucurăm că suntem cu Spania în grupă, ne dorim să fim alături de comunităţile noastre de români. Dacă nu am putut fi cu Italia, am fost cu Spania", a declarat Răzvan Burleanu, la Pro-X.

Naţionala României va evolua în grupa F, alături de Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe şi Malta, în preliminariile Campionatului European din 2020, conform tragerii la sorţi de duminică, de la Dublin.

Afla mai multe despre: burleanutragere la sortiromania 

viewscnt
Articole similare