Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Burleanu ia în calcul o "soluţie de avarie" pentru postul de selecţioner. A antrenat pe trei continente

Răzvan Burleanu ia în calcul o "soluţie de avarie" pentru postul de selecţioner. A antrenat pe trei continente

Echipa națională

Comentarii

Surse din anturajul echipei naţionale de fotbal a României susţin că meciul cu Spania va fi ultimul pentru Cosmin Contra în postura de selecţioner. Federaţia Română de Fotbal nu mai doreşte să-i prelungească contractul, însă nici fostul fundaş dreapta nu mai doreşte să continue după valul de critici care l-a "lovit" din toate părţile. Aşa că federaţia trebuie să găsească rapid un înlocuitor cu care să atacăm barajul din Liga Naţiunilor, ultima şansă de a ajunge la EURO 2020. O soluţie la îndemână se află în propria ogradă.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, ar fi tentat să meargă pe mâna lui Mihai Stoichiţă în barajul cu Scoţia sau Islanda, dacă Gheorghe Hagi şi Dan Petrescu vor ezita în continuare să preia naţionala.

În prezent şefeul Comisiei Tehnice a FRF, "Lippi" ar fi o soluţie de avarie pentru banca tehnică a naţionalei, cel puţin până la numirea unui responsabil cu puteri depline, un tehnician cu nume care să reconstruiască o formaţie competitivă.

Conform GSP, Mihai Stoichiţă (65 de ani) nu ar spune "nu" unei astfel de oferte, mai ales că a mai fost selecţioner ale naţionalelor din Panama, Armenia şi Kuwait. De asemenea, Stoichiţă a mai antrenat pe Rocar, Steaua, FC Naţional, Litex, Sheriff, Ankaragucu, Pyunik Erevan, Oţelul Galaţi, Aris Limassol, AEL Limassol, Astra, CS Mioveni, Apollon Limassol, Al-Salmiya, Petrolul Ploieşti

Afla mai multe despre: romania 

viewscnt
Articole similare