Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Burleanu, învăţat o lecţie de cluburile din Liga 1: ”Au zis hai să îi arătăm cum e”. Preşedintele FRF, învinuit pentru umilinţa naţionalei olimpice | EXCLUSIV

Răzvan Burleanu, învăţat o lecţie de cluburile din Liga 1: ”Au zis hai să îi arătăm cum e”. Preşedintele FRF, învinuit pentru umilinţa naţionalei olimpice | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

În cadrul emisiunii Sport Report de pe Telekom Sport, Florin Prunea a discutat despre naţionala olimpică.

Naţionala olimpică a României a debutat la turneul final cu o victorie nemeritată în faţa Hondurasului. Un autogol şi câteva finalizări ruşinoase ale adversarilor ne-au adus cele trei puncte la debut, însă meciul cu Coreea de Sud i-a readus pe ”tricolori” cu picioarele pe pământ.

Norocul lor s-a scurs, iar asiaticii le-au dat cu terenul în cap, câştigând cu 4-0. Greşelile individuale au început să apară în jocul băieţilor lui Rădoi, însă meciul cu Noua Zeelandă oferă şansa ”tricolorilor” să demonsteze că merite să fie în Japonia.

Răzvan Burleanu, învăţat o lecţie de cluburile din Liga 1

Deşi rezultatele şi prestaţiile naţionalei olimpice au fost slabe, Florin Prunea nu îi învinuieşte pe jucători. Fostul portar este de părere că majoritatea dintre aceştia nu au calitatea necesară să reprezinte România şi că problema se trage din faptul că echipele din Liga 1 nu au vrut să îşi lase fotbaliştii la Olimpiadă, pentru a îl învăţa o lecţie pe Burleanu.

”Unii dintre ei nu au ce să caute acolo. Noi nu facem decât să culegem furtuna asta pe care a iscat-o Burleanu cu preşedinţii de Liga 1. Si ăştia l-au prins şi au zis să îi arătăm lui băiatul asta cum e. Păi el de când e preşedinte, cu Liga 1 numai în razboi a fost”, a declarat Florin Prunea, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: răzvan burleanupreşedintele frfechipa naţionalănaţionala olimpică 

viewscnt
Articole similare