Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Burleanu neagă că selecţionerul a fost amendat de FRF: ”O ştire falsă!” Ce crede preşedintele că ne trebuie pentru a învinge Suedia

Răzvan Burleanu neagă că selecţionerul a fost amendat de FRF: ”O ştire falsă!” Ce crede preşedintele că ne trebuie pentru a învinge Suedia

Echipa națională

Comentarii

România înfruntă Suedia vineri, 15 noiembrie, pe Arena Naţională. Preşedintele Răzvan Burleanu se declară optimist înainte de acest duel şi neagă amenda pe care FRF i-ar fi aplicat-o lui Cosmin Contra.

Meciul România - Suedia, din preliminariile EURO 2020, se va disputa vineri, 15 noiembrie, pe Arena Naţională, cu începere de la ora 21:45. În tur, la Stockholm, suedezii s-au impus cu scorul de 2-1. ”Este un meci capital pentru naţionala României, în primul rând. Căci până la urmă, asta ne interesează. Obiectivul din meciul cu Suedia este victoria şi după care cu siguranţă o să reuşim un egal în Spania” spune preşedintele Burleanu.

De ce are naţionala României nevoie pentru a câştiga contra Suediei? ”Un singur aspect. Să ne dorim foarte mult. Iar în momentul de faţă sunt absolut conştient că atât staff-ul tehnic cât şi jucătorii îşi doresc extrem de mult să obţinem această calificare” a mărturisit preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

Suedezii şi-au pregătit deja tricourile pentru Euro, dar acest lucru nu-l impresionează pe Răzvan Burleanu: ”Noi nu am fi făcut acest lucru, fiindcă cunoaşteţi foarte bine care ar fi fost reacţia dumneavoastră”. Preşedintele FRF a negat faptul că selecţionerul Cosmin Contra ar fi fost amendat de FRF pentru ieşirea la adresa lui George Puşcaş: ”Am avut surpriza să aflu că se întâmplă lucruri care nu se decid la nivelul federaţiei. Este o ştire falsă” a declarat Burleanu.

Afla mai multe despre: răzvan burleanucosmin contra 

viewscnt
Articole similare