Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Burleanu nu crede că fotbalul va fi întrerupt în România: "Nu ne aşteptăm să se oprească, la fel cum nu ne aşteptăm ca lumea să se oprească"

Răzvan Burleanu nu crede că fotbalul va fi întrerupt în România: "Nu ne aşteptăm să se oprească, la fel cum nu ne aşteptăm ca lumea să se oprească"

Fotbal

Comentarii

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a vorbit astăzi, după şedinţa Comitetului Executiv al FRF despre posibilitatea ca fotbalul să se întrerupă din nou din cauza pandemiei de coronavirus.

În lumina ultimelor întâmplări, cu focarul de coronavirus de la Astra Giurgiu şi amânarea partidei cu Dinamo, tot mai multă lume se întreabă dacă nu era mai bine ca fotbalul să se suspende din nou. Este greu să mai găseşti în Liga 1 o formaţie care să nu fi fost atinsă de COVID-19. Cele mai grave, Dinamo - care a fost aproape să retrogradeze, şi FCSB - care a fost obligată să lupte pentru Europa League cu juniorii. Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, nu crede că meciurile se vor suspenda, însă recunoaşte că fenomenul pandemiei este unul extrem de imprevizibil.

"Suntem şi noi foarte îngrijoraţi de cum evoluează această situaţie. Mesajul meu este unul ferm: nu trebuie să ne jucăm cu acest virus, altfel va ajunge el să se joace cu vieţile noastre. Nu ne aşteptăm ca fotbalul să se oprească, cum nici lumea nu trebuie să se oprească. Ceea ce ne îngrijorează este lipsa spectatorilor de pe stadioane, carantinarea şi testele în număr mare. E foarte greu de susţinut, în momentul de faţă, ce se va întâmpla într-o lună de zile. Avem un număr mic de meciuri amânate sau decise la masa verde, în primele trei ligi şi apreciez efortul tuturor, pentru această perioadă prin care trecem", a explicat Burleanu, după şedinţă.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare