Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Burleanu se aştepta ca mai multe echipe din Liga 1 să împrumute jucători la FCSB: "Îmi pare nespus de rău"

Răzvan Burleanu se aştepta ca mai multe echipe din Liga 1 să împrumute jucători la FCSB: "Îmi pare nespus de rău"

FCSB

Comentarii

Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă despre cazurile de COVID-19 de la FCSB şi situaţia în care s-a aflat echipa la ultimul meci de Europa League, când a trebuit să împrumute fotbalişti de la Hermannstadt. Burleanu se aştepta ca mai multe echipă să ajute FCSB.

Totodată, preşedintele FRF a dezvăluit că a vorbit cu Valeriu Argăseală, preşedintele FCSB, care i-a garantat că se vor face mai multe schimbări la club pentru a nu mai fi puşi într-o situaţie similară. 

"Nu mi s-a părut normal că am ajuns în această situaţie. Vor fi foarte multe schimbări să îi protejeze pe jucători şi pe staff. Au fost multe breşe de securitate.

M-aş fi aşteptat la o solidaritate mai mare în a susţine FCSB în a accede în următoarea fază a competiţiei. Nu am fi fost prima ţară care ar fi apelat la această variantă. S-a întâmplat în Kosovo. În situaţii de criză, abordarea aceasta de sprijin ar trebui să fie la un alt nivel. Îmi pare nespus de rău de acest rezultat", a declarat Burleanu. 

Deşi iniţial FCSB s-a înţeles cu Astra pentru împrumutul a patru jucători, în cele din urmă fotbaliştii de la Giurgiu nu au mai ajuns la FCSB. Singuri jucători împrumutaţi au fost Caiado şi Karanovic de la Hermannstadt, care între timp s-au întors la SIbiu. Totodată, în dimineaţa meciului cu Slovan Liberec, FCSB l-a adus şi pe Gabriel Enache. 

Afla mai multe despre: razvan burleanufcsb 

viewscnt
Articole similare