Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Burleanu şi-a făcut planul! Vrea să îl întoarcă pe Mirel Rădoi: ”Au existat deja mai multe întâlniri”

Răzvan Burleanu şi-a făcut planul! Vrea să îl întoarcă pe Mirel Rădoi: ”Au existat deja mai multe întâlniri”
Comentarii

Mirel Rădoi a făcut, recent, un anunţ neaşteptat: după cele două partide rămase de disputat, cu Islanda şi Liechtenstein, va pleca de la echipa naţională.

Răzvan Burleanu şi-a făcut planul! Vrea să îl întoarcă pe Mirel Rădoi: ”Au existat deja mai multe întâlniri”

Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, a vorbit despre Mirel Rădoi, selecţionerul României şi a dezvăluit că încă poartă conversaţii pentru a-l întoarce din drum!

De asemenea, Burlanu a anunţat că rămânerea sau plecarea lui Mirel Rădoi de la echipa naţională va fi o decizie care va fi luată după meciurile cu Islanda şi Liechtenstein.

”Au existat deja mai multe întâlniri. Am participat eu, directorul tehnic şi selecţionerul. Întâlnirile au o regularitate la nivelul FRF, iar acum s-a discutat şi despre prelungirea contractului cu Mirel Rădoi. Ce vă pot spune e că relaţie cu Mirel Rădoi s-a bazat pe respect şi încredere. Concluzia e că vom lua o decizie împreună după terminarea acestor două meciuri, importante pentru noi şi din care vrem maximum. 

După aceste două meciuri, vom comunica decizia, fie de continuare, fie altceva.

Toate variantele sunt pe masă. Practic, ce ne-am dorit a fost să punem interesul naţionalei pe primul loc. E un trend ascendent înregistrat de naţională de la meci la meci. Între martie şi iunie, puţini i-ar fi dat şanse lui Mirel Rădoi să continue şi, de asemenea, naţională să ajungă în acest moment. 

Pentru noiembrie, ne dorim coeziunea grupului şi să obţinem maximum”, a declarat Răzvan Burleanu.

Întrebat despre lipsa unui contract extins pentru Rădoi, care să acopere şi barajul, Burleanu a mărturisit: ”Am considerat că avem această şansă. La momentul semnării contractului cu Mirel Rădoi, meciurile de baraj urmau să aibă loc în noiembrie 2021. La vremea respectivă, se acopereau şi meciurile de baraj. 

Situaţia aceasta a fost una critică. S-au amânat meciuri după meciuri. Multe lucruri au fost date peste cap. Decizia FIFA de avea calendarul actual a venit în 2020”.

Dacă le va învinge pe Islanda şi Liechtenstein, România va merge la primul baraj, indiferent de ce fac Armenia şi Macedonia de Nord în noiembrie.

Contractul lui Mirel Rădoi va expira în luna noiembrie, iar selecţionerul este decis să nu accepte o ofertă de prelungire a înţelegerii venită din partea Federaţiei Române de Fotbal!

Mirel Rădoi a anunţat lotul României pentru ultimele meciuri din preliminarii. SURPRIZĂ | A convocat un fotbalist în vârstă de 15 ani

Afla mai multe despre: nationala romanieirazvan burleanumirel radoi 

viewscnt
Articole similare