Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă au coborât la vestiare după România - Israel 1-1. Cum i-au găsit pe tricolori | EXCLUSIV

Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă au coborât la vestiare după România - Israel 1-1. Cum i-au găsit pe tricolori | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Atât de aproape, şi totuşi atât de departe de EURO 2024! Naţionala României a făcut doar egal cu Israelul, într-o partidă în care a arătat foarte rău, mai ales în repriza secundă.

Tricolorii au condus la pauză prin golul lui Denis Alibec, însă, ceva s-a întâmplat la pauză, iar echipa a căzut din toate punctele de vedere.

Atât s-a putut?

Israelul a combinat nestingherit, a arătat o determinare superioară românilor, iar golul plutea în aer. A venit repede, în startul reprizei secunde, apoi întregul scenariu a fost un chin pentru tricolori.

Israelienii au controlat jocul, a accelerat când a trebuit, cum a trebuit, şi doar norocul a făcut ca scorul final să fie 1-1. Profitând şi de celelalte rezultate din grupă, Kosovo - Elveţia 2-2 şi Andorra - Belarus 0-0, lucrurile nu s-au modificat deloc în clasament.

A fost o şansă foarte bună pentru România de pune patru puncte între ea şi Israel, în economia acontării locului secund, ce duce la EURO 2024.

Dezamăgirea a fost mare în vestiarul României, după meci. Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, a povestit că jucătorii au aşternut o linişte mormântală după meci, ofticaţi de faptul că nu au pus mâna pe cele trei puncte şi nu şi-au putut mulţumi cei 50.000 de suporteri aflaţi în tribune.

A fost tristeţe după meci, îţi dai seama. Din ce am înţeles. Mihai (n.r. - Stoichiţă) a coborât la cabine, împreună cu preşedintele (n.r. - Răzvan Burleanu). Era tăcere mormântală. Probabil au încercat să le ridice moralul. Astăzi (n.r. - duminică) au fost cu toţii la antrenamentul de seară.

Una dintre dezamăgiri vine dinspre dorinţa jucătorilor de a oferi un frumos cadou celor 50.000 de oameni care au fost senzaţionali”, a declarat Andrei Vochin, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: razvan burleanumihai stoichitaandrei vochin 

viewscnt
Articole similare