Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Burleanu, şocat de transferul lui Stanciu: ”Sper să nu fie adevărat. Avea toate calităţile să joace într-un campionat puternic”

Răzvan Burleanu, şocat de transferul lui Stanciu: ”Sper să nu fie adevărat. Avea toate calităţile să joace într-un campionat puternic”

Stranieri

Comentarii

Nicolae Stanciu a plecat de la Sparta Praga. Mijlocaşul va evolua la Al Wasl, formaţie antrenată de Reghecampf. Transferul s-a realizat pentru suma de 10 milioane de euro, iar preşedintele FRF a fost şocat de alegerea lui Stanciu.

Răzvan Burleanu a fost luat prin surprindere de transferul lui Stanciu la Al Wasl. Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal încă speră ca transferul să nu se facă.

M-aş fi aşteptat să facă pasul către un campionat mare din Europa. Sper ca ştirea să nu fie încă adevărată. Avea toate calităţile să joace într-un campionat puternic. Lăsaţi-mă să cred că încă nu s-a transferat.

Ceea ce România are nevoie în primul rând este ca un număr cât mai mare de jucători români să facă pasul spre Occident şi mă refer la competiţii din top 5 din Europa. În momentul când vom reuşi din nou să avem jucători la Real, Barcelona, Inter, Atletico, atunci o să putem să revenim în elita fotbalului european şi mondial”, a spus Răzvan Burleanu.

Afla mai multe despre: burleanutransfernicolae stanciu 

viewscnt
Articole similare