Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Dâlbea despre situaţia de la Sibiu: ”Rămâne să discutăm să vedem ce e de făcut mai departe”

Răzvan Dâlbea despre situaţia de la Sibiu: ”Rămâne să discutăm să vedem ce e de făcut mai departe”

Hermannstadt​

Comentarii

Fotbaliştilor de la FC Hermannstadt le-au fost suspendate contractele pe perioada stării de urgenţă.

Ajuns la 38 de ani, experimentatul mijlocaş Răzvan Dâlbea a discutat despre situaţia dificilă pe care o traversează fotbalul românesc, oprit temporar din cauza pandemiei de coronavirus. 

”Situaţia e cam la fel ca peste tot. Jucătorii sunt toţi acasă şi străinii sunt la apartamentele lor, nu au reuşit să plece la familiile lor şi momentan nu ne antrenăm” a explicat fotbalistul originar din Aiud.

Consiliul de Administraţie A.F.C. Hermannstadt a luat decizia de a suspenda contractele jucătorilor până în momentul în care va fi ridicată starea de urgenţă din România.

Oficialii sibienilor au spus că această hotărâre este normală, în condiţiile în care contractele fotbaliştilor nu pot fi îndeplinite în această perioadă, din cauza pandemiei de coronavirus. ”Am primit o hârtie că se suspedă contractul pe perioada stării de urgenţă. Rămâne să discutăm să vedem ce e de făcut mai departe. Colabărăm şi cu cei de la AFAN şi vedem ce decizie vom lua. Ne-au fost cerute adresele de mail. Era clar că va urma o reacţie. E normal să se ia o decize, pentru că este o situaţie fără precedent şi e normal să se ia unele măsuri acum trebuie să ajungem la un consens pentru a rezolva această situaţie” a mărturisit mijlocaşul de la Hermannstadt.

Experimentatul fotbalist al sibienilor a vorbit şi despre situaţia jucătorilor străini: ”În primul rând sunt departe de familie şi cred că e neplcăut pentru toată lumea”

Ce le-a transmis AFAN fotbaliştilor sibieni? ”Le-am trimis hârtiile pe cae le-am primtit fiecare şi aşteptăm deocamdată să vedem ce hotărăsc dânşii nu ne-au dat răspunsul” a mai preciat Răzvan Dâlbea.

Afla mai multe despre: răzvan dâlbea 

viewscnt
Articole similare