Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu a anunţat când va reveni în fotbal: ”Asta mi-am propus!” EXCLUSIV

Răzvan Lucescu a anunţat când va reveni în fotbal: ”Asta mi-am propus!” EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Unul dintre cei mai în vogă tehnicieni români, Răzvan Lucescu a fost invitatul emisiunii Sport Report de la Telekom Sport.

Răzvan Lucescu a explicat la Telekom Sport câteva detalii legate de viitorul său. Antrenorul care a făcut-o pe Al Hilal campioana Asiei a mărturisit că nu va prelua nicio echipă până la vară: ”Aveam nevoie de perioada asta de pauză, chiar mi-am propus să nu accept nicio ofertă până la vară şi să reiau de la vară. Sunt bine, am venit acasă. Am stat în perioada de carantină, 10 zile, abia am ieşit şi eu şi acum îcne să mă mişc. Cea mai importantă situaţie pentru mine este că pot să fiu alături de familie şi am reuşit să ne strângem, după foarte mult mult. Cu copiii mei, cu nepoţii mei, pe unul dintre ei nici nu îl cunoşteam foarte bine. Îl văzusem poze, filmuleţe, dar nu am avut ocazia să intru în viaţa lui, aşa că încet, încet, încep să mă obişnuiesc cu el şi ea cu mine.”

Lucescu Junior a mărturisit că şi-a luat porţia de adrenalină în această perioadă, din familie: ”Aia lipseşe, dar stai liniştit că nu am dus lipsă de adrenalină în toată această periaodă. Nu te gândi. Adrenalină se găseşte la orice pas: şi în familie, şi lângă, şi în oraş se creează tensiuni şi adrenalina vine.”

”Eu sunt un tip căruia îi place să fie pe teren. Totuşi, am ajus la un moment după 5 ani de presiune foarte mare şi de stres, meciuri zi de zi şi victorii frumoaee, şi cu recorduri, să simt nevoie unei pauze. Anul trecut când a fost perioada de lockdown, nu am venit deloc acasă, am rămas în Arabia Saudită. Nu este uşor să fii departe de casă. Tocmai în ideea de a transmite acest mesaj jucătorilor şi tututot celor care erau la Al Hilal, concentrat pe ceea ce rămânea din campionat. Trebuie să îl câştigăm, ăsta era mesajul” a mai spus Răzvan Lucescu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: răzvan lucescu 

viewscnt
Articole similare